ikramuratyanik Pnr_jr 6+4 deyim mide bulantisi ve aşırı uyku isteğiyle cebellesiyorum ve tatli kesinlikle yiyemiyorum hep tuzlu baharatli seyler istiyo canim 🙄
Pnr_jr Melikezturk göremedik henüz, tekrar gideceğim birkaç gün sonra , Hcg artışını takip ettik normal gözüküyor😊
Melikezturk Pnr_jr hm anladım canım bende göremedim daha yarın istanbula dönüyorum orda baktircam bakalım hayırlısı
Melikezturk Pnr_jr beta hcg kaç çıktı senin ben 15 günlükken beta hcg 5207 çıktı daha da gidemedim doktora
Ghk21 Selam kızlar, biz de bugün 8+0 olduk 🙏🏼İlk 4-5 hafta çok iyiydim sadece gaz şişkinlik ve göğüslerim ağrıyordu. Ama geçtiğimiz haftadan beri inanılmaz bir bulantı, halsizlik aldı başını gidiyor. sürekli yatıyorum bu yüzden. Ama herşeye rağmen inanılmaz keyifli bu belirtiler onun iyi olduğunu gösteriyor bence 👶🏻
ikramuratyanik Pnr_jr Ben onu bile yiyemiyorum 🙄 gercekten her hamilelik ayni degilmis ben oglumda bu kadar kötü olmamistim rahattim hep. Birak yerimden kalkmayi gözümü açasım yok 🤷🏻♀️🙄
Melikezturk Pnr_jr valla doktor bişiy demedi ki sadece 10 gün sonra tekrar gel dedi bakalım kese için
Canbolathand3 Bn de 7+6 yım göbeğimib alt kısmı sancı yapıyor sanki hafif adet sancısı gibi dün akşam yanlıkla sağ tarafıma uyuyp kalmışım normalde hep sola yatardm sizce bebeğe bişe olmuşmudur?
Pnr_jr Canbolathand3 bebeği etkiliyor diyor internette ama tabii ki doktorun çok daha iyi bilir.. Tecrübem Yok hiç yine bir ara sor istersen
Sezenay Canbolathand3 ben de 7+1 im canım araştırdım senin gibi korkumdan 😊 ama 20. Haftaya kadar yatış pozisyonu fark etmiyomus
busralivaa Canbolathand3 şu an düşsen bile hasar görmeyecek şekilde korunuyo. leğen kemiğinin içinde ve amniyotik sıvı hava yastığı görevi görüyo. hem bebişler sandığımızdan güçlüler. aklına kötüyü getirme stresli bi hamilelik eşittir ilerde çok ağlayan bebek
Melikezturk Pnr_jr son adetime göre ben 8+5 im ama doktorum bana 2 haftalik hamilesin dedi kafam çok karışık istanbula gidince randevu aldım zaten doktora gidicem tekrar son adet tarihim 9 temmuz
Ayseport Sürekli şişkinlik hali sürekli mide bulantısı canım hiçbişe çekmio sürekli halsizlik elim kolum kalkmıo bi an önce gitsin bu günler 🙁
Nesliern Melikezturk aynı durum bendede var benim son adetim 14 temmuz ben adetim 13 gün gecikince silik çizgiyle gittim doktora kan değeri 29.5 çıktı sonra 82.4 en son 447.8 çıktı 4 haftalık fln dedi doktor bana bunu
Pnr_jr Şu sıra hamile egzersizleri üzerine araştırmalar yapıyorum videoları inceliyorum neler yapılabilir diye. Doktor ilk aylar pek kilo almazsın dedi halimi korumak istiyorum çünkü ilerledikçe zorlaşıyor formu korumak