H34- Kızlar 11 haftalık hamileyim.. Neredeyse sıfır uyku..🥺 Gündüz hiç uyumuyorum Gece de 1-2 saat o kadar..😔 Benim gibi olan var mı? Varsa neler yapıyorsunuz?
Leylasiva21 H34- ahh o konuda bende dertliyim 36+1 haftalık olduk hâlâ uyku yok günde 3 en fazla 4 saat oda bölük pörçük.
44Gamze44 H34- 16+1deyim ve hamileligimin basindan beri uyku sorunu beni mahvetti bir de çalışıyorum gün boyu uyuklama hali… Doktor gecen hafta sadece sağa sola donup yatabilirsin dedi. Uykular hepten gittii. Çözümü olan varsa bana da söylesin 😂😂
ErhanKubra H34- hamile olmayıp uyuyamayanlar peki delirmek üzereyim anlıyorum sizi bi çözümü olan varsa bende bekleyeyim burda
ErhanKubra Cheninyavrusu yaa bakalım bu ay kalmazsam denerim teşekkür ederim ☺️ Allah sizinde yardımcınız olsun
smglplt1453571 26+2 haftaligiz bel ağrısından uyuyamıyorum artık başım ağrımaya başladı ne yapacağımı bilmiyorum
Medinemymy 38+4 günlük hamileyim bende evde zombi gibi geziyorum artık. Günlük 2 ya da 3 saat anca uyuyorum doğum başlasa doğuracak enerjim yok 😂 Allah hepimizin yardımcısı olsun, güç kuvvet versin.
MRVMSTF H34- bende öyleydim herkes deli gibi uykumuz geliodu bizim die anlatıo ben gece yatıp uyurdum bi kere uyanma hakkım vardı sadece bidaha asla uyuyamadım 13+1 artık uyuyorum 4 5 gündür
zehraduman H34- benim hamilelikten önce de vardı uyku sorunum. Tam düzene girmişti hamile kaldım ilk 2 ay falan çok güzel uyuyordum hatta gece yatiyordum 12 gibi kalkıyorsun akşam 4-5 gibi 1-2 saat daha uyuyordum şimdi 23+5deyim gece bir kaç saat uyursam şükrediyorum asla uyutmuyor çok hareketli bir bebek fır dönüyor karnimda onun tekmelerine hareketlerine uyanıyorum sürekli gündüzleri zaten kafam yastığa değmiyor doğuma kadar böyleyiz herhalde
H34- zehraduman Allah yardımcımız olsun . Çok zor gerçekten.. Benimki daha çok küçük hareket v.s yok ama nedensizce uyanıyorum ve bir daha uyku yok..