annesinin_beybisi Kizilkafaa ne yazik ki göremedim doktor birkaç foto verdi ama hamile olduğumu bilmesem bebek demem yani ne burnu ne ağzı hiçbir yeri belli değil 17 . haftada daha belliydi kafası dudakları burnu.
Minagezer Aytiii Gördüm hersey yolundaydı o kadar güzeldiki o kadar net görmek elleriyle yüzünü kapatmıstı ara ara açıyordu çok duygulandım muhtesem bi his♥️
annesinin_beybisi Aytiii 20+6 annem diyor ki tuzluyu çok yemissin bebek içerde şişmis ondan yüzü gözü doğru düzgün gözükmüyor diyor ama herhalde öyle birşey olsaydı doktor uyarirdi bu sebepten diye.
aylinnntrhn Kizilkafaa dün gördük doktor 20 dk uğraştı herhalde görmemiz için inatcıydı bizimki hep kapattı yüzünü 🙈
Aytiii annesinin_beybisi haklısınız..tuzdan olmaz…belki ultra sona göre haftanız geride bebek küçük ondan iyi görünmemiştir…ben 21 haftadayım ama ultrasonda 20 haftalık gözüküyor
annesinin_beybisi Aytiii ultrasona göre 1 hafta ilerideyiz ama doktor yüzünü göstermedi diye bir dolaş gel dedi dolaşıp geldim saniirm yine göstermedi ama olsun sağlıklı olsun da fotoğraf birşey değil diyorum😊 . o ileri geri olayina takılmayın her hafta değişen birşey benim de bazen 2 hafta bazen bir hafta ileri bazen de tam gününde çıkıyor
Aytiii annesinin_beybisi ben cinsiyyetini görmeye gittiyimde çikolatayı yiyemeyen ben bisürü çikolata yedirdiler😅 sizde bir dahaki seferde çikolatayı bol tüketin inşallah yüzünü gösterir💗 bende cuma gidicem inşallah
Kartaaneesiii Ben göremedim bir türlü 🥺 21 haftalıkta gittik göstermedi 25 de netleşir dedi doktorumuz 25 de gittiğimizde yüzünü görme heyecanıyla gittim maalesef yine göstermedi karnıma dönüktü yüzü ne kadar uğraştık dürttük bekledik ama dönmedi 🥺🥺🥺
Ozge Kizilkafaa bizim ufaklık önce göstermedi ama doktor baya uğramıştı. Sonunda net 1tane yakaladı. Kaynanama benziyor 🙄😂
Deletedmom622772 Kizilkafaa gördüm sonrada bir daha asla göstermedi 😂 ama 21 hafta henüz aslında hala küçük gelişip değişmeye devam ediyorlar :) düşünün bir bebisin ilk dogdugu an ile birka ay sonrası bile cok farklı 20 li haftalarda da cok minicikler ama yüzleri artık bayaa bebek yüzü ayırt edilebiliniyor 🥰