-PembePapatyam- Kizilkafaa tabiki görüyosun çok şaşıryosun hatta doktorun kime benzediğini falan bile söylüyo 😍
Busrabaksii Kizilkafaa çocuğum dogurana kadar kendini sakladı sağolsun her çocuk bir olmuyor maalesef
AysunUgur Kizilkafaa bebeğin gösterirse görürsün canım, biz yüzünün yarısını görmüştük, bidaha da hiçbi kontrolde yüzünü göstermedi ta ki 37 haftaya gelene kadar 😄
Ela6161 Acaba degisiyorlarmi o ultrason fotosundan sonra yoksa ayni mi doguyorlar cok merak ediyorum😅😅
Reyhan35 Kizilkafaa ben görmüştüm sonra 28. Haftada yüzünün yarısını gördüm baya değişmişti fındık burunlu oğlanım 💙 ama ondan sonra hiç göremedik beyfendinin yüzünü hep gizliyor yarısını bile zorla yakaladı doktorumuz
dml33 Kizilkafaa zorla gordk resmen 3 kere gittim anca😀😀o zenli haliyle 28 . Haftadaki hali farklı geldi bana 28de tam goremedm ama yanaklı bi bebisti detaylida zayıf babası giviydi😀😀buyudukce anası gıbı tombis olms
Cscn Kizilkafaa bizim oğlan yüzünün yarısını gösterdi doktor sana benziyor dedi ailelerimiz bile sana benziyor aynısı diyorlar ama ben babasına benzettim ne çıkacak merakla bekliyorum sağlığı yerinde olsun da bana heyecan işte 🤩
Mysaa Kizilkafaa gördüm görmezmiyim resmen ilk oğlumun kopyası bu kadar mı benzer herseyini göruyorsun canım