Incitp Kızlar var mı lütfen erken gebelik testi silik çizgi  çok belli olmuyor resimde ama annemde gördü 
Afra_123 Incitp ikinci çizginin kaç dakikada çıktığına bağlı hemen çıktıysa bebek var. 10 dakikadan sonra çıktıysa bı kaç gün sonra tekrar test yap
Eylul2019 Incitp adetine 6 gundan fazla yoksa yada kullandgn ilac yoksa hormonlarini yukselten…yanlis cikma ihtimalide yok.
Incitp Ertugrul hani şey olamaz dimi idrar kuruyunca kendi çizgisi belli oluyor öyle değildir dimi var mı acaba ya offff adetime bi gün var daha
Incitp Melismelo hani şey olamaz dimi idrar kuruyunca kendi çizgisi belli oluyor öyle değildir dimi var mı acaba ya offff adetime bi gün var daha
_anne_kuzusuu00 Incitp bizimde böle cıkdı kan verdim 82 yani 3. Haftada ögrendim kücük olabilir canım bebişin
Sevilaslan Hayırlı olsun canım gebelik var. Benimde böyleydi adetime 2 gün kala kan verdim 89 çıkmıştı. 2 gün sonra 248. 4 gün sonra 1007 :)
Incitp Sevilaslan bnm adetime bi gün var canm daha önce bi gebeliğim oldu sanki günlerdir yerleşme agrısı gibi agrı cekiyorum normalinde böyle olmaz test yaptım bu çıktı
hykryz Incitp evet evet hamilesiniz bende de böyle çıkmıştı hemen bir sağlık ocağına gidip kan testi versin ve kaydınızı oluşturun bence 🤗 hayırlı olsun