kuzeymomsss Mrvsrcee kendinizi kasmazsanız asla acımaz, en fazla 15 saniye falan sürüyor. Birde aklınızda bulunsun ellerinizi yumruk yapıp belinizin altına koyun daha rahatlatıyor ve çabuk oluyor bana da ebe demişti
Mrvsrcee kubra-1995 çok teşekkür ediyorum hepinize. En azından deneyeceğim 🙏🏻♥️ Umarım dediğiniz gibi kolayca biter gider. Bebeğim de nasıl gelmek istiyorsa öyle gelir
Mrvsrcee Nese86 çevremdekilerden ve internetten okuduğum şeylerden dolayı korku ve utanç oluştu. Haklısınız 🙏🏻
Mrvsrcee MerveeD teşekkür ederim 🙏🏻 umarım sizinki de ağrısız sızısız çok kısa sürede geçer. Bebişin de istediği gibi gelir ♥️
Htcnal Mrvsrcee Aynı utangaçlık bende de var ,sezaryen olurum hic bu sıkıntıya girmem derken ,bu sefer de sonda cikti .Evde pırt diye dogursak ya ne guzel olurdu ,bu kadar zor olmak zorunda miydi 😕😒
Mrvsrcee Htcnal sondayı da bilmiyordum gerçekten. Ameliyat ve sonda daha kötü bir şey aslında bakıldığında. Napcam bilmiyorum
Sevsin04 Htcnal valla ben az kalsın evde pırt diye doğuruyordum o daha kötüymüş hastanede doktor yetişmeden doğurdum bebek kendi yırttığı için dünya kadar dikiş attılar 🙈😅😅
Mrvsrcee kuzeymomsss öneriniz için teşekkür ederim.umarım deneyebilirim 🙏🏻 Utangaçlığımı boşverirsem kasmam siye düşünüyorum
burcinvrl6006 Mrvsrcee ben 2 gün önce oldum lütfen tecrübenizi söyler misiniz muayene sonunda merak ediyorum 🙈
Sevsin04 Mrvsrcee valla ben anlamıyorum neden bu kadar korkutuyorlar drvlettede özelde de alttan muane oldun hiç bir sıkıntı yaşamadım ve korkulacak hiç bişey yok
b0ncuk Ben de korktuğum için bütün çatı muayenesi postlarını okuyup içimi rahatlatmaya çalışıyorum 😅 aklında bulunsun canım idrara sıkışık olunca da canın acıyomuş galiba biri öyle yazmıştı
Esiladilek Mrvsrcee yok her seferinde bakılmaz benim sadece doğumumda bakmışlardı. Ondan öncede bakılmamıştı. Utanma konusuna gelince rahat ol senin gibi kaç kişiyi muayene ediyorlar. Onlar için çok normal birşey. Öyle düşün.
Mrvsrcee Esiladilek haklısın canım z doktor o kadar rahat ki. Dediğin gibi binlerce kişiyi yaptılar. Kendi kendime büyütüyorum biliyorum maalesef. Umarım dediğiniz gibi olur benimki de