Deletedmom70006 Sedaaa95 evet canım ben de aynısını düşünüyordum. Fakat 12 den sonra dayanamadım almaya başladım 😄 18 e kadar ortak renkler almaya çalıştım gri, yeşil, bebe mavisi gibi. Daha yeni gecen hafta mavinin tonlarina geçtim kesinlestikten sonra 😊
Edabykl Sedaaa95 bende valla her ay bise cikiyo meraklaniyorum beklemek zorunda kalıyorum bundan önceki ay acaba cinsiyeti ne simdi erkek ama acaba değişecek mi 😂
Deletedmom70006 Sedaaa95 evet canım hem ilk bebişinse ikincide de kullanma imkanın olur. Her şeyi sil baştan yapmamış olursun. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah 🌸
Sedaaa95 Edabykl Herkes aynı şeyleri yaşıyor demek ki bende cinsiyeti öğreneyim diye bekledim o kadar şimdi değişir mi diye düşünüyorum 😁
Gamzeyasarr Sedaaa95 bence yapmayın 😆 16 da bile net konuşmadılar detaylıda bile değişen okudum ben burada 🙈😂
Sedaaa95 Gamzeyasarr Ara renkler alacağım o zaman 😁 ama işte ne zamankesin olur ki ne zaman almaya başlamak lazım
Sedaaa95 Deletedmom70006 Öyle yapacağım artık 🥰 İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım 🥰🥰
Gamzeyasarr Ebru5553 16 da kıza benziyor denildi 17 de kesin kız dediler ama ben detaylıda kadar bekledim 😆
gulsuayan Sedaaa95 ay olmaz olur mu erkek deyip 29-30. haftalarda değişen kız çıkan oluyor seninki çok erken bir hafta bekle emin ol bence
meri01 Deletedmom622772 bana da doktorom 12. Haftada gittiğimde %60 kız gibi ama bu haftalarda değişme ihtimali de var demişti. Bugün memlekete geldiğim için farkı bir doktora görünmek zorunda kaldım ilaçlar için 14+5 deyiz ve %90 erkek dedi bu doktor kafam karıştı şimdi ne olacak diye merak ediyorum 🙄
Deletedmom622772 meri01 ya muhtemelen 16-17 gibi kesinleşir pozisyona çok bağlı benim 16’da pozisyonum o kadar netti ki ultrasonda hiçbilmeyen biri bile 2 bacak ayak ve parmak arası bombostu anlasılırdı yani en kötü 21’de bebeğin tüm organlarını tararken bakıyorlar :) hayırlısı olsun ❤️🙏🏻
meri01 Sedaaa95 bana da bir kız bir erkek dediler şuan heyecanlı bir şekilde sonuçlanmasını bekliyorum iki hafta daha sabretmem lazım sanırım 😊
Sedaaa95 meri01 Doktor çok emin konuştu bana ya yanılmam kolay kolay erkek bu falan dedi ondan kesin gözüyle baktım🙄😁
begumcann meri01 ahaaha aynı bennnn bayramdan sonrayı iple çekiyorum öğrenince birbirimize yazalım 😂😂
Ceylanakan Sedaaa95 canım bugün de bana 14+2 tim %90 erkek dedi, organı da gözümüzle gördük bize gösterdi ama yine de içimde kuşku var. 🤣bence doğana kadar inanmayacağız
meri01 Sedaaa95 benim kendi doktorum emin gözüyle bakmadı çok erken kesin konuşmak için dedi ama memleketimdeki doktor %90 diyince acaba kordon mu gördü diye düşündüm heyecan yaptım belirsizlik olunca 🥰