Sevilllllllllllllllllllll Dmllale herkes doktor olmuş bı anda doktorunuz ne diosa onu dinleyin onca yıl boşuna okumamış sonuçta
Mdjdjdks Dmllale Çok güzel geçti benim için canım . Bebeğim 3450gr doğdu bebeğimde bende çok iyiydik şükürler olsun. Evet 20gün erken doğdu ama nasip kısmet
blueberyy00 Dmllale erken bence bana 38+4 gün vermişti doktor bazı sebebten dolayı dedik hocam 2 gün önce olsa hayır dedi alabileceğim en erken tarihi verdim zaten sana demişti(36+4 de kızım erken geldi tbi orası ayrı 🤭)
Dmllale Mdjdjdks hım tekrar konuşacağım doktorumla bakalım ama bayramda sancım gelirse doktorum burada olmayacak tehlikeli olan bu😟
kuzeymomsss Dmllale bende 37+3 haftalıkken olacağım, bu cuma. Ama benim sancılarım var ve bebeğim doğum kanalında 1 cmde açıklığım var. Bayramda gelirse diye riske atamadım
Dmllale kuzeymomsss hım benim açıklığım falan yok ama bayramda sancın olursa ben burada yokum dedi 37+6 da alalım dedi
Aysencim Dmllale bende oğlumu 37+6 da doğurdum zaten 38. Hafta içinde oluyor e 9 aylıkta oluyor sıkıntı olmadı
Unlukacar Dmllale canım doktoruna güven sonuçta bebeğin kilosuna göre ve gelişimine göre uygun görmüştür belki hafta olarak öndesnizdir
Zynp44 Dmllale valla ben 38+0 ım bugüne doğum istedim sezaryen dr erken dedi 38+3 de alacam dedi Perşembe sabah yatışım var
gamzosgamzos Dmllale guzel gecmisti canım simdi 28 aylık 27 gunlukte kardesi var 🙈 2.825 gram 47 cm dogdu ama hala minyon bir cocuk 😊
Unlukacar Dmllale ozaman doktorunu dinle canım burada erken diyen var neye göre diyor belki bayramda sancın olacak doktorlar izinli oluyor genelde ozaman daha strese girersiniz
Zynp44 Dmllale ctesi muayenem var 37+5 de baktı dr 3040 kg 50 cm dedi. Çarşamba günü sezaryen için hem son kontrolüm var hemde covid testi vereceğim bakalım kaç olmuş. Perşembe sabahta 6.30 da yatış yapacam