Zeyus Ya kızlar 6 haftaligim ama hic bir belirtim yok ne mide bulanmasi ne baska birsey... Bazılarıda diyi mide bulantisi yoksa bebek gelismiyordur diyor sizce nasıl yani sizdede var mi yok mu belirtiler 😓
Buketbudk Zeyus alakası Yok hayatım. Bazı gebelikler belli bir aya kadar bazıları 9 ay bazıları ise hiç bu Durumu yaşamazlar Şansına bağla ve şükret 🤗
NeslihanCaykara Zeyus 36.haftama girdim araba sarsıntısının dışında ne kusma nede bulantım olmadı çok şükür 🙏 sende şanslılardan olabilirsin kötü düşünme canım ☺❤
Rabiaeslem Zeyus alakası yok canım ben 34 haftalığım ilk 3 4 ay bende hiç bulantı vs belirti yaşamadım bünye meselesi
Asmin27 Zeyus benimde öyleydi ama hiç kötü düşünmedim çünkü bünyeden bünyeye degisiyo ama sonrada tabi kusmanin alasını gördüm 😊
aaslii8 Zeyus bende 39 haftama girdim Degil kusma bulanti bile hic yasamadim 🙂 hatta inanir misin halsiz olupta yattigimi Bilmem aksine anlamsiz bi enerjiyle gecti hamileligim ,boyle seylere takilma bunyeyle alakali sanirim 🙂
Minnosunannesi SonglKaynar 14. Haftada 6 kilomu 😱 sen napcan canım Doğuma kadar böyle. Ben 19. Haftadayım 2 kilo aldım diye üzülüyorum çünkü bebeklerimiz daha yarım kilo bile değil
Obsesifk Zeyus ohoooo öyle diyenden uzak dur işte saçmalık bebek gelişmiyormuşmuş benim sadece 9. Haftadan sonra 1 hafta bulandı geçti şimdide 19 haftalığız
ZbeydeCandanMlk Sen dur yaaa birkaç hafta sonra söylediğine pişman olcaksn merak etme 😃😃 ama illaki olcak diye bişy de yokmuş bazıları rahat geçiriyor
Clover Zeyus kim demisse sacmalamıs benim ilk 3 ay neredeyse hice yakın midem bulandı.Zencefilli limonlu cay ictigim anda da geciyordu.Allaha aukur hamileligim boyunca da hic kusmadım.suan bebisim 29 haftalık olmak uzere...kimseyi dinleme her hamilelik farklı.
Ballilokma Zeyus. Benimde hic belirti yoktu testte gormesem hamile gibi değildim. Ama su an 21 haftq olduk hamdolsun belirtiler gec basladi bende
Minnosunannesi Zeyus ya kim diyo onu çok saçma . Canım benim öyle kolay kolay hiç belirtim olmadı şuanda göbeğim çıkmıyo herkes sende nasıl hamilesin diyo. Ama çok şükür oğlumla iyiyiz 🙏🏻 Kulak asma her denilene bak daha yolun başındasın neler duyacaksın boşver . Herkesin hamileliği bir değil