Hzllll Kaderrrrmtl vajinal ultrasonsa evet bu doğru ama karından ultrasonsa kız sağda, erkek bebek solda ramzi teorisidir bu
Prenseslerinannesi344 Kaderrrrmtl yok tam tersi kiz sagda erkek solda derler ama yalanmis hemsire bile hurafe ddi
Umud-- Prenseslerinannesi344 banada net bir şey demedi benziyor dedi ama anlıyorlar zaten benim ilk bebeğim 11 haftalıkti erkekti mesela hemen göstermişti ama erken doğum oldu kaybettim inşallah bunu sağ sağlım sağlıklı zamanında alırım kucağıma
Hzllll Beyzanrr ramzi teorisi bu zaten yazan kişi yanlış biliyor vajinal ultrasonsa bebek sağda ise erkek, solda ise kız. Karından ultrasonda sağda ise kız, solda ise erkek. Sizin doğru yani karından ultrasondur kesin
Sszzaa RefBrs evet bende öyle duydum ilk hali sağda ise erkek diyorlar sonra zaten bebiş yer değiştiriyor dönüyor önemli olan ilk hali tam doğru olmasa da bu şekilde tutanlar var çevremde
Sszzaa Ballisinsen sen ben olabilirsin 😇ilki kız benım aynı dediğin gibi ikincisi de bayramdan sonra olacak ama erkek gibime geliyor sadece his 🤗bulantım ve bel ağrım çok bunda kusma yok kızımda kusmaktan ölmüştüm
Ezgicck Kaderrrrmtl doğrumu bilmiyorum ama 12 13 haftaya kadar hep solda tutunmuştu kız cinsiyeti zaten şimdi her yerde 😂
benimmdunyamm Kaderrrrmtl gebeliğin ilk başında hep sol kasıgım ağrıdı kız çıktı şuan her iki tarafta da tekme atıyor
Limonzeytin Kaderrrrmtl Alakası yok. Benım baştan beri sağda ve kızım olacak. Onun tarafla hiç alakası yok tamamrçen tesadf olan bişi snçta sperm belirliyor cinsiyeti yerleştiği taraf değil. Hayrlısı olsn
northandmother Kaderrrrmtl inanmıyorum böyle şeylere ama kese den öyle anlaşılıyormus doktor da söylemişti ama tabiki de net değil çoğunlukla olduğu için inanılıyor galiba benim en baştan beri sağ tarafta ağrılarım da sağ da olurdu ilk haftalarda erkek 🧿💙
Limonzeytin Umud-- Benimde kız ve baştan beridir hep ekşili şeyler yiyorum tatlıdan soğudm yiyemiyorm 😁 buradaki sorulan soruda bu yiyecek meseleside hurafe yanisi 😊😊👍
Umud-- Limonzeytin demi kız dedi inanın ağzıma limon turşu ne bileyim hiç yemedim Sarelle yerim kaşıkla ama hiç bunları istemedim makarna salatası yerdim turşu ayiklar yemezdim 😁