Hapyymami55 Kaderrrrmtl benim kzim sağım daydı kız oldu şimdi ki hem sağda hem solda genelde solda duruyor ama doktor kız dedi cinsiyetini
RefBrs Kaderrrrmtl direk doğru diyemem ama benim bildiğim kesenin ilk haliyle genelde alttan muayene ile yapılan muayenenin ultrason görüntüsünü ayna karşısında tutunca sağda ise erkek solda ise kız diyorlar biz bi 6 7 kişi aynı anda hamileyiz hepimizde bu yöntem doğru çıktı. Yine Allah bilir tabi
sema_altas55 Kaderrrrmtl benim kızın başı sağda ama belli olmuyo bazen sola döndügü de oluyo bence alaksı yok
Sszzaa RefBrs evet bende öyle duydum ilk hali sağda ise erkek diyorlar sonra zaten bebiş yer değiştiriyor dönüyor önemli olan ilk hali tam doğru olmasa da bu şekilde tutanlar var çevremde
Beyzanrr Kaderrrrmtl hayır değil canım benim tam tersi sağ tarafımda hep ama kızım olcam çok şükür☺️🤲böyle şeyler hep batıl inanç inanma 😂
Hzllll Beyzanrr ramzi teorisi bu zaten yazan kişi yanlış biliyor vajinal ultrasonsa bebek sağda ise erkek, solda ise kız. Karından ultrasonda sağda ise kız, solda ise erkek. Sizin doğru yani karından ultrasondur kesin
Ballisinsen Kaderrrrmtl benimki kizdi ve soldaydi. Cok midem bulanirdi. Kasik agrim coktu. Simdi yine hamileyim sagimda hep aci oluyor. Cinsiyet belli degl. Kusmam az ve bel agirisi cok
Sszzaa Ballisinsen sen ben olabilirsin 😇ilki kız benım aynı dediğin gibi ikincisi de bayramdan sonra olacak ama erkek gibime geliyor sadece his 🤗bulantım ve bel ağrım çok bunda kusma yok kızımda kusmaktan ölmüştüm
Passion_ Kaderrrrmtl benim oğluşum hep solda bu bebekler hep anneleri şaşırtıyor 26 haftalık olduk hala solda halaaaa
Umud-- Kaderrrrmtl derler ya ye eksiği doğur Ayşe’yi diye bugün doktor bana %90 kıza benziyor dedi ama ben hep tatlı yerim canım tatlı istedi etrafımda kız bekleyenler hep turşu vs yedi e benim ki nasıl kız böyle şeylere inanmak istemiyorum ama insanında etkiliyor ☺️
Limonzeytin Umud-- Benimde kız ve baştan beridir hep ekşili şeyler yiyorum tatlıdan soğudm yiyemiyorm 😁 buradaki sorulan soruda bu yiyecek meseleside hurafe yanisi 😊😊👍
vesilece Kaderrrrmtl Kaderrrrmtl ben bunu doktoruma sorunca dalga geçti ilk 3 ay tam ortada olur diye 🤦🏻♀️😳