doee2022 Merhaba arkadaşlar, çorlu ve civarında detaylı ultroson nerede yaptırdınız? Ücreti neydi? Bir de namık kemal araştırma hastanesinde yapılıyor mu? Ya da şehir hastanesinde? Randevu nasıl alabilirim
Mommhappy doee2022 çerkezköy optimed hastanesinde yaptırdım bir ay önce. Perinatoloji uzmanı geliyor her cumarteSi 750₺ verdim
Mommhappy Efulii Mervesworld Benide Erson hoca yönlendirdi. Her cumartesi optimede gelen aynı Cihan hoca ☺️ edirneye gidecektim ama malum benzin fiyatları orda yemesi içmesi derken aynı hesaba denk gelecek diye optimede geldiğini öğrenince ona gittim. Çook uzun sürmedi 20dk falan ama herşeyine baktı anlattı doktor ben memnun kaldım.
Mervesworld Çorlu Özel Vatan hastanesinde de bakılıyor 1000 TL idi doktorumuz bizi yine de Edirne’ye yönlendirdi Araştırmaya orada da 300 TL verdik ama çok güzel bakıldı
Ceydahisir Kbrucrr Dışarıdan geliyor bebeğim ismini tam olarak hatırlamıyorum hasan dı sanırım haftada 1 gün geliyormuş dr ama evet güzel ilgilendi çok memnun kalmıştım