Deletedmom10846 Karaaslan hatırlamıyorum onu 3 sene olacak değişmiş olabilir ama toplu ya da aylık alabiliyorsun öyle hatırlıyorum
edamehmet3 Karaaslan ben 170 aradım sordum iş yerinle alakalı olan bir durummus bu doğum yaptıktan sonra paranı alabiliyormussun iş yerine bildirmen gerekirmiş toplu almak istiyorum veya 2 aya bir gibi şeklinde
Semayls Bende daha yeniyim 14+4 üm ne olur ilerleyen zamanda bilmiyorum 😅 inşallah dayanırım 37 ye kadar sonrasında izin baya lazım çünkü çok şükür rahat bir işim var
Semayls Ama çok kiloluyum malesef etkiler mi bilmiyorum herkes çalışamazsın diyor bi kaç ay sonra 😭 üzülüyorum bende
Deletedmom10846 Semayls bn bu gece karnımdan nefes alamadım uyuyamadım. Daha da kilo alırsanız bilmiyorum rahatsız ederse işle beraber zorlanabilirsiniz tabi
Semayls Deletedmom10846 imşallah rahat oluruz yA siz kaç kg sunuz acaba ben 175 boyunda 110 kg yum düğünden sonra 7 ay içinde 35 kg aldım hızlı bi şekilde sonra da hamile kaldım 😔
Deletedmom10846 Semayls 55 kg yla hamile kalmıştım 10 kg aldım. Fazla aldım bnde malesef. İsterseniz diyetisyen desteği alın daha sağlıklı olur fazla almamak için
edamehmet3 Semayls bende kiloluyum canım etkilemiyor ama mutlaka diyet yap bende hamileliğe 79 kiloyla başladım şimdi 90 kiloyum 35. Haftama kadar da rahat bir şekilde çalıştım daha da çalışırdım ama stres beni bitirdi o yüzden izne ayrildim
zennure-45B Deletedmom10846 bir sorum olacak kızlar bende özel bir firmada asistanlık yapıyorum ama eleman eksikliğinden dolayı 32 de değil de 33 haftalıkken ayrılmayı düşünüyorum mecbur o haftalarda da alabiliyor muyuz yoksa çalışabilir raporuna mi takılıyoruz bilginiz var mı 🤰🖤
Deletedmom10846 zennure-45B doğumdan sonraya aktarmak istiyorsanız çalıştıklarınızı çalışabilir aldıktan sonra çalışırsanız daha iyi olur. Bir hafta daha fazla bebişinizle vakit geçirirsiniz🥰
zennure-45B Deletedmom10846 çok teşekkür ederim aslında çalışmak istemiyorum ama mecburiyetten dolayı çalışcam bir iki hafta daha 🤗
edamehmet3 Karaaslan onu tam net bilmiyorum ama 35 de çıktığımda insan kaynaklarına Raporu verirken belirttim ben 2 aya bir almak istiyorum diye insan kaynakları da tamam doğum sonrası raporunu veririkenden mutlaka ilet bana dedi