Sedaaa95 valla canım yumurta peynir süt YUMURTA mutlaka tüketiyorum yağlı şeyler yemiyorum patates yemiyorum dediğim gibi bende şeker var şekeri yükselttiği için sabah yumurta peynir zeytin domates salatalık yeşillik yanında 3 dilim çavdar ekmeği yumurtayı haşlama menemen falan yapabilirsin yani sıkıntı yok ben öğlen yemeği yemiyorum onun yerine 2 ara öğün yapıyorum 1 porsiyon meyve yanında süt ürünlerinden 1 bardak ayran yoğurt süt kefir olur hangisini istersen ikinci ara ogundede kuruyemiş bir porsiyon meyve gene sut ürünü akşam da sebze olursa 7 yemek kaşığı yanında mutlka yoğurt yiyorum 3 dilim çavdar ekmeği tavuk balık olursa 2 but tavuk bulgur pilavı yersen 3 kaşık ekmek yok pirinç zaten yasak köfte falan da 4 5 tane yiyebilirsin saat 7 den sonra birşey yemek yok acikirsan leblebi ve sodalı ayran yapıp içebilirsin bu şekilde canım listem ilk beni çok zorladı ama alıştım ben ekmeği sadece kahvaltıda tüketiyorum mesela günde yarım saat yürüyüş şekerli hamur işi şeyler yemiyorum Bebek zaten bu yediğimiz şeylerden en çok kilo alıyor