Ecee_0661 Nermin_nur1 Ayni durumdayiz canım benim bende verdim bekliyorum simdi 10 dakikaya ikinci kanimi vereceğim damarimi bulamadar heryermi delip destiler cok kötü oldum içeceği bari dışarıda içeyim dedim izin vermediler burada ic dediler bayilirsin kusarsin vs. diye biraz migde bulantısı var bende sende durumlar nasi nasılsın ?
Nermin_nur1 Ecee_0661 bende oturarak içtim canım çok zorlamadı sadece aç karnına gittim ya o biraz zorladı . Değerlilerim de iyi çıktı şükür . Ama sana bir şey soracam gece eşime sahur hazırladım 3 buçuk gibi tatlı falan da yiyordu biraz bende yedim ama sabah aç karnına gittim sabaha kadar erir dedim 😂 sence bi etkisi olur mu ya 🙈😂
xyilmaz rizelianne. ben de bundan korkuyorum. Carsamba gunu seker yuklemem olacak. Su fazlaligi sebebiyle yaptirmak zorunda kaldim. Tatlidan tiksiniyorum kesinlikle yiyemiyorum. 50 lik icecegi icmeyi dusunmek bile midemi bulandiriyor.
rizelianne xyilmaz ben de yaşadım içtiğim suyun hepsini getirdim. Ama yine de bakılıyor 15 dakika sonra falan oldu.
anne96 Pyrz_07 ben de yaptırmıcam cok zararlı oldugunu duydum yaptırmıcam dıyımce benımle alay edıyorlar bılıme karsı gelıyorsun doktorolar onerıyor dıye 🤦🏻♀️
Pyrz_07 anne96 tam aksine ben yaptırcaktım sordum doktorum onu yapmıcaz sadece kandan açlık tokluk şekerine bakmamız yeterli dedi
mlssrn İlk hamileliğimde yaptırdım ve gebelik şekerim çıktı diyetle bile kontrol altına alamadık günde 3 kere bacağımdan insülin vuruyordum yaptırmasaydım bilmicektim allah korusun bebeğimi kaybedebilirdim,doğumdan 1-2 saat sonra şekerim normale döndü 🙏
Nermin_nur1 mlssrn doğrudur canım benim de normal çıktı çok şükür sabah aç gel demişti bir şey yemeden gittim sabah ama gece 3 gibi biraz tatlı yemiştim onu da unutarak yedim ama arada 6-7 saat oluyor sanırım sorun teşkil etmez😂🙈
Fatmasvs Ayyy bende yarın yaptıracam Tatliyla aram hiç yok kusmaktan korkuyorum. 8 saat ac kalacaksın diyen de var 10ndan sonra su bile içme diyen de. Ne yapmam gerektiğini de söylemedi doktor 😒
Nermin_nur1 Fatmasvs 10 dan sonra derken canım ? Ben açıkçası sahur eşim yemek yerken biraz tatlı yedim dayanamadım saat 3 gibi falan dı . Unuttum sabah hastaneye gideceğimi 😂 saat sabah 9 dan sonra da kanlarımı verdim bi sorun olacağını düşünmüyorum doktor sabah aç gel demişti bana sadece geceden ya da akşamdan bşr şey yeme içme dememişti . Şekerim de normal çıktı
Nermin_nur1 Fatmasvs eve gelinde özeldeki doktoruma yazdım canım değerlerin normal çıktıysa sorun olmaz yazmış 😂