Nurazade hll_clm ya simdi tuvalletden cikinca acik kirmizi silinince kan gordum regl olmaz ya reglime daha 6gun var benim reglim hicbir zaman sasmaz..insAllah yerlesme kanamasidir..insAllah herbirimiz hayirli haberler veririzi
Arvenveannesi Nurazade canım merhaba. İstersen bi test yap hemen . Ben de yerleşme kanaması yaşadım . Devamı gelmemişti ama kahvemsiydi. Eğer varsa bebişin allah korusun düşük tehdidi flan da olmasın 😔 önlemimizi alalım gerisi allahtan🙏🌸
Nurazade hll_clm yapma bence cunki insan benim gibi belli belirsiz cizgi gorunce tereddutde ksliyor..onun icin regline en az iki gun kalincaya kadar sabret…2gun kala kaset testde bende hep cikti belirli hattda silik bile var demektir..hayrlisi olsun
hll_clm Nurazade gecmesini beklicem insallah oncesinde kimyasal olmasi da buyuk ihtimal o yuzden gecsin diye bekliyorum
Sukrannur1 Kızlar benimde kasik agrisi batmasi vardı bide midem çok agiriyordu ne yesem mideme oturuyordu bide normalde adet oncesi şişkinlik olur ben hamile olduğumu şişkinlik olmayınca anladım inşallah güzel haberlerinizi alırız
Arvenveannesi Sukrannur1 bat ne zamandı peki? Testle mi öğrendiniz acaba. Allahım sağlıkla kıcağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🤲🏻🌸
hll_clm Sukrannur1 benimde kasiklarimda yumurtlamadan itibarne degisik bir agri gibi kasilma gibi gerilme gibi birsey var tokluk gibi sanki insalalh gebeliktentir. Adrt agrisi degil eminim
Arvenveannesi hll_clm canım şiddetli baş ağrım belim normalde ağrır ama sırtıma doğru ilerleyen bir ağrı. Arada akıntı diyebilirim.
Arvenveannesi hll_clm bat mayısın 3 ü görünüyor canım takvimimde.. son zamanlarda hormonlarda yaşadığım değiliklikler adet tarihlerimi de değiltirdi. Rahim filmi , düşükler kürtaj vs etkiledi. Normalde günü değişmezdi hiç. 🤷🏼♀️
Nurazade Arvenveannesi merhaba canim..ben adet olmadiqimi neden anladim canim xunki ben adet olucaksam eger 1gun onceden yada saatler oncesinden bende kahverengi beyaz akinti olur somra regl olurum bu sefer ama boyle kan oldu..tuvalete gitmeyede korkuyorum ua regl olduysam diye.off deliricem esimde asker haftada 1eve geliyor amca deyerlendire biliyoruz..gecen de tam yumurtlama gunune denk geldiyi icin umutliyum..onun icin test falan yapiyorum iste..tahmini yumurtlamamin bugun 10cu gunu
Arvenveannesi Nurazade testine de baktım canım . Açtığım postta🌸 foto büyümediğinde silik görebiliyorum . Ben de böyle yapmıştım çünkü geçmiş testlerimde o yüzden biliyorum.🙏bu ay yapmadım ama bekliyorum. inaşallah vardır canım🤲🏻💕allahım sağlıkla nasip etsin 🤲🏻🌸
hll_clm Nurazade benimde yumurtlama 11 gun cok gunlerimiz cok ayni nerdeyse. Kuzum yerlesme kanamasinda devami gelmiyor bi kez bende yasadim kahverengi olmustu ve devami gelmedi bnde
Sukrannur1 Bat günü test yapmıştım çok çok az belli belirsiz çizgi çıkmıştı 5 gün sonra tekrar test yaptım kesin olarak çıkmıştı aksam kan verdik 144 çıkmıştı degerim
hll_clm Sukrannur1 cook mutlu oldum allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah darisi bizlerin basina 🤲