Krcaaa hll_clm sabah saatlerinde iki yaşında bi öğrencimi kucağıma aldım inanılmaz kaşık ağrım başladı çok üzgünüm ya birşey olmuş mudur sizce ,iğne yapılmıştı bu ay
Arvenveannesi hll_clm ayyyy ben iki gebelik yaşadım maalesef ikiside düşükle sonuçlandı ve ikisini de öğrenmeden apır bi grip geçirdim. Yine ağır gribim🙈nasip diyorum. Bekleyelim valla 🌸💕🙏
Tugba_usa Bat 4 Mayıs şuan belirti yok, erken sanırım belirti aramak için 🤷🏻♀️ İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun🌹
Krcaaa hll_clm tutunma olursa düşük tehlikesi yaşayabilirsin dedi doktor o yüzden korktum biraz alışık değilim ya dikkat etmeye unutuyorum
hll_clm Krcaaa benimde 1 mayis yumurtlama gunumden beri gecmeyen bi kasik gerilmesi ve ara ara batmasi var bende de
hll_clm Arvenveannesi bende 1 kimyasal 1 dusuk yasadim. Simdi tekrar istiyrouz insallah isteyen herkesle beraber bayram mujdesi alirim
Nurazade hll_clm 6 gun var yaptim kizlar ben goruyorum uzaga yakina tutunca var gibi..gecen gebeliyimdede 5gun kala yaptm boyle cikmisdi hamileydim insAllah isteyen herkes bende olurim
hll_clm Nurazade ayyy insallah canim benim cok hafif bende goruyorum. Test yapmaya korkuyorum ben ama 😔 insallah isteyen herkesle birlikte guzel haberler aliriz. Kan mi versen acaba bi
Nurazade hll_clm ya simdi tuvalletden cikinca acik kirmizi silinince kan gordum regl olmaz ya reglime daha 6gun var benim reglim hicbir zaman sasmaz..insAllah yerlesme kanamasidir..insAllah herbirimiz hayirli haberler veririzi
Nurazade hll_clm yapma bence cunki insan benim gibi belli belirsiz cizgi gorunce tereddutde ksliyor..onun icin regline en az iki gun kalincaya kadar sabret…2gun kala kaset testde bende hep cikti belirli hattda silik bile var demektir..hayrlisi olsun
Arvenveannesi hll_clm canım şiddetli baş ağrım belim normalde ağrır ama sırtıma doğru ilerleyen bir ağrı. Arada akıntı diyebilirim.
Arvenveannesi hll_clm bat mayısın 3 ü görünüyor canım takvimimde.. son zamanlarda hormonlarda yaşadığım değiliklikler adet tarihlerimi de değiltirdi. Rahim filmi , düşükler kürtaj vs etkiledi. Normalde günü değişmezdi hiç. 🤷🏼♀️