Cansu0834 yldzzztt evet çok haklısınız valla yazık ama para kolay kazanılmıyor ne diyim allah vicdan versin herkese😂
Cansu0834 emineessahin yaptırmıcam Ozman madem sonuç sadece aldırıp aldıramamak aldırmıcağıma göre gerek yok peki detaylı ultrason ne zaman oluyor 12 haftalığız biz
EsraBaykara Cansu0834 down da olsa doğuracaksanız yaptırmayın bence, 2-3-4lü testler kesinlik vermiyor riski belirtiyor sadece. Detaylı ultrason 18-23 haftalar arasında yapılıyor. Benim doktorum 21.haftanda git dedi . Bende yaptırmadım 2li tarama.
annesi19 13 haftada cinsiyetini ögrendik , detaylı bakıldı.. dovn şüphesi varsa kemiklerden belli oluyor , ikili teste gönderiyorlar. Bende bi tehlike sezilmedi testte vermedim.. her şey iyi şu an Allaha şükür
edis22 Cansu0834 valla yapmadan once gerekli diyorlar yaptirdiktan sonrada %100 sonuc degil diyorlar😒madem %100 degilse ne diye yaptiriyoruz ozaman. Ama detaylida 2li tarama testi olmadan yapmiyorlar. Eger detayliyi dusunuyorsaniz yaptirmaniz gerek😏
zeynepsonmez625 Cansu0834 Cansu0834 biz rutin muayeneye girmiştik doktorum ense kalınlığını ölçtü nazal kemiği gördü herşey normal olunca ikili test istiyomusun bence gerek yok dedi herşey normal görünüyor dedi özel takipli olduğum doktor söyledi bunu. Yani istersen sadece muayene ol
Deleted4445656 Cansu0834 banada 5 mayısta randevu yazdılar ama bizde eşimle vazgeçtik sonuçta onları bize veren rabbim o kadar uğraştık çocuklarımız olsun diye sonuç bizi etkilemez rabbim inşallah güzel haberler almayı nasip eder hepimize ☺️🤲🏻
edis22 emineessahin hastane sart kosmuyor detayli ultrason yapan dr sart kosuyor. Zaten randevu aldiginizda dicek ki 2li veya 3lu veya 4lu tarama testinizide getirin diye goturmezseniz bakmiyor. Gecen biri daha burda yazmisti 2li taramam yok diye detayli yapmadilar.
Elvanguzel Cansu0834 kesinlikle yaptırılması gerekli detaylı ultrason da aynı şekilde doktorunuz istiyorsa bildiği vardır geçenlerde burada bir bayan detaylı USG ye gitmesem bebeğimin kalbine giden damarın tıkalı olduğunu bilmeyecektim erken teşhis konulmayacakti dedi bu yüzden doğduktan sonra anju olan aylarca yoğun bakımda yatan bebekler var doktorunuzun yaptırılmasıni uygun gördüğü tahlilleri ultrason herşeyi yaptırmanızı tavsiye ederim.
137085 edis22 öyle bişey yok ikili test olmadanda detaylı ultrason yaptırabilir o doktorun tercihi öyle olabilir onu bilemem ama her doktor ve kurum için geçerli değil
zuleyhasamet-11 Cansu0834 En başta bende yaptırmayı düşünmüyordum. Doktoruma kontrole gittiğimde tercih size kalmış dedi. Çocugunuz da down sendorumu varmı yok mu diye bakıyoruz dedi. Benim öyle bir şey çıksa bile aldırmak gibi bir nıyetım düşğncem olmadı ama şöyle bir şey var eğer öyle bir çocuga sahıp olma ihhtimalim varsa bunu öğrenıp kendımı buna hazır buna göre bebeğime nasıl davranmam gerekir neye dikkat etmem gerekir diye kendimi hazırlarım düşüncesiyle yaptırdım. Çocugunuzun karnında gelişim sürecinde sıkıntı çıktığında o testlere bakıyorlar. Benım arkadaşımın bebeği karnındayken gelişimi durmuştu doktor ikili veya üçlü tarama testindeki sonuçlarına bakarak tedavi etti bence gerekli bir şey bu devirde nelere para veriyoruz. Allahıma şükür hiçbir sıkıntı çıkmadı özelde 255 tl ye yaptırdım.
edis22 137085 benim duydugum ve kendim yasadigim kadariyla boyle. 2li olmadan bakmiyorlar belki size 2lisiz bakan denk gelmis. Hatta benim 2li testimi aldi ve vermedi dosyaya birakiyoruz dedi🤷🏻♀️
zuleyhasamet-11 Cansu0834 Cansu0834 Bence tek bir hastaneden fiyat alma bir kaç hastaneye sor arada bilgi al