SutlacimiYedimmiBen Minigin_annesi0 evet normal doğum du kesi etildi zaten ben kesi atılmasına karşı degilim 5dikisim olmustu bnmki kilosundan ziyade kafa capida bir tik büyüktü ona rağmen takılmadı şükür doğdu. Kafa her türlü geçer çünkü kemikler iç-içe geçiyor 2 bıngıldak var bebeklerin kafalarında.
Minigin_annesi0 SutlacimiYedimmiBen evet benim bebeğime de kafası büyük diyolar o yüzden korkuyorum açıkçası çok teşekkür ederim ❤️
Mltmsncn Dilany35 benim iri bebek olduğu cok geç farkedildi. Yoksa ben sezaryen olurdum. Doktor o kadar çektin sezaryene dönmeyelim dedi.
Dilany35 Esmk çok şükür sağlıkla kucağınıza almışsınız 🙏🏻😊 elbette dediğin gibi herşey doğru giderse yolunda olur bugün kontrole gittim daha Doğumla alakalı birşey konuşmadık bakalım inşAllah normal şekilde doğururum
Dilany35 zeytinkiz Maşallah Allah size bağışlasın kızınızı 😊 karnımdan kesilmesindense alttan yırtılmasına tercih ederim 😂
zeytinkiz Dilany35 Amin 🙏😇 Yani tam sancı esnasında kestiler kagıt keğisi gibi anlık bişey hissettim ben o kadar. Dikerken de biraz hissediyorsunuz 1 aya kadar tamamen iyileşmiş oluyor mikrop falan kapmazsa sonra biley hissedilmiyor 😇🤭
Mltmsncn Minigin_annesi0 cok şükür bebeğim iyi. Kesi atıldı. Dikiş sayımı sordum doktor söylemedi çok olduğundan sanırım. Ama söyle söyliyim makata yakın olduğuna eminim cünkü popomun üstüne otururken canım yanıyodu yan yattım hep.
Minigin_annesi0 Mltmsncn iyileşme süreci sezaryen kadar uzun sürüyo mu? Bide kesik çok olunca vajinada falan eskiye göre genişlik veya şekil bozukluğu oluyo mu o kadar korkuyorum ki çok kesik olursa sanki yapısı bozulacak sanıyorum 🤷🏻♀️
Mltmsncn Minigin_annesi0 yok ertesi gün bile bariz iyi hissediyosunuz. Şekil bozukluğunu doktora sordum olmayacagını söyledi. Bencede yok. Henüz 24 gün oldu dogum yapalı. Tam 40 ımda Anlaarım farkı bnce
Dogalanne Üç doğum, biri 4 kilo diğer ikisi 4500, ilk ikisinde 2 dikiş son doğum kesisiz oldu çok şükür.İlk doğum tecrübesizliğin verdiği bi bilmezlik vardı kısmen zordu diyebilirim.Diğer ikisinde ben çok rahattım bebişlerde balık gibi kaydı geldi.
Dilany35 Dogalanne ayy böyle güzel yorumlar gördükçe için rahatlıyor ne güzel doğurmuşsunuz elbette ilk her zaman tecrübesizliğe maruz kalınıyor
Dogalanne Boyum uzun olduğu için ve 41 42 haftalara kadar beklediğimden bebişler kilolu oluyor.Ama doğduklarında güçlü ve hayata hemen adapte oluyorlar sıkıntı çekmiyorum o yüzden.Benden ayrılış sürelerine müdahale ettirmiyorum (tabi ki herşey yolundaysa) Böylece hem bebek hem anne olarak sıkıntıları minimuma indiriyoruz
Rabiaugur Dilany35 bende bugün gittim doktora normal haftama göre iki hafta önde gidiyor bebek biraz tombiş dedi böyle giderse normal doğuramayabilirsin dedi 3800 ü geçerse sezeyanı konuşuruz dedi
Dilany35 Rabiaugur ayy benim doktorum hiç sezeryanla alakalı birşey demedi çatın müsaitse herşey normal olur dedi bakalım haftaya kontrolüm var ne kadar olmuş ayrıca çevremde ve burada 4500u bile doğuran anneler var normal istiyorsanız eğer başka doktora danışın derim