SenHepMercimekOlarakKalacaksin Maviss35 idrar tahlilinde mi cikti mantar oldugu yoksa alttan muayene mi etti doktor?
SenHepMercimekOlarakKalacaksin queenz bu aralar benim de ayni sekilde sari akintim var. Kasinma ve yanma yok. Enfeksiyonmudur acaba😒
iremby queenz benimde akintim genelde sari bazen beyaz oluyor ama genel olarak sari herhangi bir problem yok. Koku ve kasinti yoksa doktor sorun olmayacağını söyledi. Benim normalde de akintim oluyordu zaten.
pamuk_anne Gebelikten kaynaklı akıntı artıyor. Daha yeni idrar tahlili hatta bir de kültürü verdim üreme var mı yok mu diye baktılar her şey yolunda hiçbir sıkıntı yok ama benim de akıntım fazla. Çamaşırınızi çok sık değiştirin orayı kuru bırakmaya çalışın günlük ped tavsiye edilmiyor ben çok su içip çok wc ye gittiğim için sürekli suyla yıkayıp kuruluyorum bu yüzden iç çamaşırım hep temiz ama tuvalet kağıdına çok geliyor.
Gizem28 Benimde uzun zamandır genelde sabahları oluyor doktoruma söyledim artış olursa soyle dedi sarı leke hormonlardan dolayı normal dedi banada
Merveaozturk Teslime_sinan siz progestan kullaniyormusunuz. Benim de sari akintim var ama koku yanma kasinti yok sadece sari renk akinti progestandan mi kaynaklı
Teslime_sinan Merveaozturk sarı olan değil canım beyaz peynir gibi olan Protestan dan olabilir miş ben de de oluyor
Minikkkk Bende 8 haftalık gebeyim 2 gündür sarı akıntım var yoğun olmamakla birlikte birde progesteron kullanıyorum 2 haftadır onun etkisimi bilmiyorum ama birde depot iğne kullandım 5 tane onların etkisi olma ihtimali mi varmı sizce??