queenz Wc de kagitla silinince sap sari bi akinti gibi bisey var. Sizde de oluyormu? Acaba enfeksiyonmu?
Nurdann queenz bende de vardı enfeksiyonmuş doktoruma söyledim ilaç verdi tehlikeli bir durum enfeksiyon erken doğuma sebep olabiliyor dikkate almalısın doktoruna söylemelisin
Selim_Alparslan queenz canım bende de sarı ve yeşil geliyor doktoruma söyledim alttan baktı sıkıntı yok dedi hamilelerde olabilen akıntı ama koku yanma kaşıntı varsa doktoruna görün geçmiş olsun
Dyg34 queenz koku kasıntı yanman varsa hiç durma hemen idrar tahlili ver bende de oluyor su aralar özellikle su azlıgı okunca içmeyince fazla su idrarda koyu oluyor bugun çıktı tahlillerim normal dedi
GamzeIlhan Bende de var ki zaten enfeksiyondan kaynaklı bişe doktoruna bir danış önemli bir konu enfeksiyon eekwn doğuma yol açabiliyor
Maviss35 Hulyaaaaa75 🤦♀️Ben de de vardı mantarmış meğer ki hiçbir şekilde belirtisi yoktu akıntıdan başka ne bi ağrı ne bi yanma ne bi kaşıntı
queenz Teslime_sinan Yok canım kullanmıyorum. Peynir gibi degil iccamaşırımda hiç olmuyor sadece kagıtla silindigim zaman sarı bir akıntı var bnde anlıyamadım. Tahlil yaptırcam riske atmim 33 haftalık olduk korkuyorum hep erken dogumdan
Hulyaaaaa75 Teslime_sinan yok canm kullanamıyorm ya aslnda akıskan beyaz ve ben hiç doktoruma soylemedim ya
Handanby Teslime_sinan queenzevet.idrar kültürü de yaptırdım temiz çıktı.şuan hafif düzeyde enfeksiyonum var antibiyotik bitince geçer umarım.
Merveaozturk Teslime_sinan siz progestan kullaniyormusunuz. Benim de sari akintim var ama koku yanma kasinti yok sadece sari renk akinti progestandan mi kaynaklı
tigerfish @Hulyaaaaa75#19 gebelikte beyaz yogun akinti oomasi normaldir sari yesil kanli kotu kokulu olmadigi taktirde korkma bir de perine de kasinti kizarma sisme oomasi enfeksiyinu dusundurmeli
SemaSvariKolgu Enfeksiyon belirtisi antibiyotik kullandıktan sonra flora düzenleyici isteyin doktorunuzdan biraz pahalı ve öZel yapılan bir karışım ama çok faydasını görürsünüz
queenz Selim_Alparslan komu arada oluyor ama kaşıntı yanma falan hiç yok. Saol canım bnde pazartesi gidip vericem tahlillerimi bakalım sonuc ne cıkacak.
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Maviss35 idrar tahlilinde mi cikti mantar oldugu yoksa alttan muayene mi etti doktor?