SerraveAnnesii Tahmini doğum tarihim 15 marttı 22 Martta 40+5de doğum yaptım 😀sağlıkla gelsin bebişleriniz
HilalAhmet35 bussraozturk Aynı şeyler bende de var karnım aşırı sert sancılarımm çok fazla hatta şu an bile var belimden kasıklarıma vuruyo ben 38+6 yım bilemiyorum nasıl olur yalancı sancılar böyleyse gerçeğini düşünemiyorum Rabbim yardımcımız olsunnnn
bussraozturk HilalAhmet35 amin inşallah canım sen artık yolun sonuna gelmişsin zaten rabbim sağ sağlim bebeğini kucağına almayı nasip etsin😘😘
Nuroye fundadncc benim son 4 sezeryan soylendi ama son ultrasonda bebek bas asagi acaba normale donermi bakacaz cok streesliyim Bende asik suratli oldm su son siralar🥺
sedefyrs1101 39+2 de geldi oğlum 🤗😇 Tek belirtim karnım aşırı kasılmıştı ordan anladım ilk doğum olmasına rağmen, sonra sancılarım geldi 1de,evde bekledim sabahına doğurdum 🧚♀️ Şimdi oğlum 9aylik,Ben 6+2 hamileyim🙊🧚♀️
Hacermasal ziboz bence doğum belirtisi degil rahim çok ağırlaşdıgı için baskı yapıyor doğum belirtisi olsa sancıda olurdu
HilalAhmet35 bussraozturk ALLAH razı olsun canımı benim hepimiz sağ salim kucağımıza alalım yavrularımızı İnşaAllah…
busraaa570 İlk gebeliğim bugün 40+3 oldum normalde suni sancı alacaktım ama doktorum bir kaç gün daha bekleyelim normal doğum yapabilirsin dedi gece üç gibi nişanım geldi ara sıra adet ağrısı tarzında ağrım oluyor inşalllah artık bugün doğururum bu nişan gelmesinden sonra ağrısı olanlar kaç gün sonra doğurdu acaba?