Merhaba herkese, biz 37+1 haftalık olduk ve uygulamaya göre son 20 günümüz kalmış 🥹🙈 Aşırı heyecan + stres var üzerimde ve merak ediyorum siz söylenen tarihte mi doğum yaptınız yoksa daha erken/geç mi 🐣
Kaç haftalıkken doğum yaptınız ve doğumun başladığını nasıl anladınız? 🙈
Doktorum 39a vermişti günümü sezaryen ama 38+6 da suyum gelmişti 🥲❤1 gün daha duramam artık dedi heralde ❤🥲
fundadncc 2 hafta erken doğum yaptım
Cansugamze_ benimde şimdilik normal doğum gözüküyor hala bakalım suyum nişanım ne zaman gelcek çok gerginim 🥹 cidden 1 gün daha duramam demiş sizinki 🙈
anneveikibebekli her an hazır olmak lazım artık sanırım 🙈
fundadncc ya sizinde son günleriniz kalmış artık 🥲❤ bn bile heyecanlandım şuan stres ypmayın hiç sağlıkla gelsinler inşallah❤🙈🙊
fundadncc aynen öyle
36 haftalık olduk bugün,oturup kalkarken kasik ağrısı duşunda herhangi bir belirtim yok ,bekliyoruz bakalım 🥰
Cansugamze_ amiiiin 🙈🙏🏻❤️
fundadncc bende 36 haftada acil seseryana aldilar 🥲 suyum akmisti
fundadncc insallah❤️
Buseuynk bende 35+2 olduk özelliklede geceleri oturub kalkarken çok zorluk çekiyorum
fundadncc 38+4 10 gün kaldı normal bekliyorum ama hiç bir sancı bisey yok 🤔 bende çok merak ediyorum ne zaman gelecek acaba diye 🙄 carsamba günü kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor 39 olmuş oluyoruz son günler gerçekten geçmiyor stres çok var her an hazır olmaya calsiyorum ya doğum olursa diye deli gibi evi temiz ve düzenli tutmaya calsiyorum 🤷♀️