• DoğumGebelik
  • Kaç haftalıkken doğum yaptınız ve doğumun başladığını nasıl anladınız? 🙈

Merhaba herkese, biz 37+1 haftalık olduk ve uygulamaya göre son 20 günümüz kalmış 🥹🙈 Aşırı heyecan + stres var üzerimde ve merak ediyorum siz söylenen tarihte mi doğum yaptınız yoksa daha erken/geç mi 🐣

Tuanacam gerçekten her an için hazırlıklı olmam lazım artık 🙈 hayırlısıyla atlatırım inşallah

fundadncc aynı canım bizimde 20 günümüz var ve bende çok heyecanlıyım acaba ne zaman gelecek benim prensesim merak ediyorum burda okuyorum 40 41 diye ama inşaallah o kadar gecikmez küçük hanım 38 de olsun istiyorum ben hayırlısı tabi önce sağlıklı olsunlarda

Buseuynk benim ara sıra karnıma sancı giriyor ama başka belirti bende de yok çok heyecanlıyım hayırlısıyla gelsinler inşallah 🙈

Beyzanrr inşallah sağlıklı olsunlar tabi ama o an ne zaman olcak diye düşünmekten daha da çok geriliyorum zaten korkuyorum 🙈 bi an önce atlatırız hayırlısıyla inşallah 🙏🏻

fundadncc 38+4 10 gün kaldı normal bekliyorum ama hiç bir sancı bisey yok 🤔 bende çok merak ediyorum ne zaman gelecek acaba diye 🙄 carsamba günü kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor 39 olmuş oluyoruz son günler gerçekten geçmiyor stres çok var her an hazır olmaya calsiyorum ya doğum olursa diye deli gibi evi temiz ve düzenli tutmaya calsiyorum 🤷‍♀️