fundadncc Tam 38 haftalıkken doğum yaptım yatışım verilmişti bi gün öncesinden suni sancıyla normal doğum yapacaktım yattığım akşam birden bire kendi sancım geldi açılmam yoktu kanamam vardı sürekli kontrol ettikleri için açılmayı sabah oldu sancım var yine açılma yok açılmayı sağlicak ilaçlarımı hazırlıyorlardı tam o sırada çocuğumun kalbi 50 60 a kadar düştü koştur koştur ameliyat a alındım uyutmaya bile zamanımız yok bebeği kaybedebiliriz dediler belden uyuşturmalı aldılar herkes abartıp kötülüyor du sezeryanı ama gayet güzel geçti doğumum illaki can yanacak hani ilk ayağa kalkarken bi kere destek aldım canım çok yandı ama olsun sonra hep kendim ayaklanıp yürüdüm ve o gün bol bol kayısı meyve suyu içtim o gün içerisinde hem gazım çıktı hemde büyük abdeste çıktım herşey tamamıyla bizlerin elinde muannat olup herşeye ahlayıp vahlamak var bide dirayetli olup bi iki günde ayaklanmak var 1 hafta boyunca ağrım sızım oluyordu elbet oturup kalkarken yada yatarken çok acıyordu ama evladım ve onun misler gibi kokusu herşeyi unutturuyor du☺️☺️ devlet hastanesinde doğum yaptım bu arada herşeyimle gayet özenle ilgilendiler anestezi doktoru hem ameliyat a alırken hemde çıkarırken bilgiler verdi hani morel vermek için baya konuştu.