fundadncc Merhaba herkese, biz 37+1 haftalık olduk ve uygulamaya göre son 20 günümüz kalmış 🥹🙈 Aşırı heyecan + stres var üzerimde ve merak ediyorum siz söylenen tarihte mi doğum yaptınız yoksa daha erken/geç mi 🐣
Beyzanrr fundadncc aynı canım bizimde 20 günümüz var ve bende çok heyecanlıyım acaba ne zaman gelecek benim prensesim merak ediyorum burda okuyorum 40 41 diye ama inşaallah o kadar gecikmez küçük hanım 38 de olsun istiyorum ben hayırlısı tabi önce sağlıklı olsunlarda
Cansugamze_ Doktorum 39a vermişti günümü sezaryen ama 38+6 da suyum gelmişti 🥲❤1 gün daha duramam artık dedi heralde ❤🥲
fundadncc Cansugamze_ benimde şimdilik normal doğum gözüküyor hala bakalım suyum nişanım ne zaman gelcek çok gerginim 🥹 cidden 1 gün daha duramam demiş sizinki 🙈
Elif_alya Cansugamze_ Banada 38+6 ya gün verdi korkuyorum o günden önce bişey olucakta normal doğuma kalicam diye 😂 ama sezeryan olucam dersen soeun olmaz dedi doktorum
Loresima06 Cansugamze_ suyunuz gelmeden önce sancınız yada ağrınız varmıydı aynı gün başka belirti oldu mu yoksa ağrınız sancınız olmadan birden öyle suyunuz mu geldi son 5 günüm kaldı benimde ilk hamileliğim merk ediyorum açıkçası
Leyili1234 kahvesever__ benimde erken doğum riski var ama doktor bi ilaç yazdı onu kullanıyorum ama çok sancım oluyor arada 34+6 haftalık olmuşuz sence erken doğum olur mu
fundadncc Tuanacam gerçekten her an için hazırlıklı olmam lazım artık 🙈 hayırlısıyla atlatırım inşallah
Melisyldzzz Tuanacam yani bu konuda biraz acemiyim yanlış anlamayın lütfen☹️ bende 28 haftalığım ama günler geçtikçe ne yapacağımı bilemiyorum
Ysm-9234 Tuanacam suyunuz gelınce sezeryan mı oldu yani su nişan bozulunca sezeryana mı alınıyorsunuz hemen?
Cansugamze_ fundadncc ya sizinde son günleriniz kalmış artık 🥲❤ bn bile heyecanlandım şuan stres ypmayın hiç sağlıkla gelsinler inşallah❤🙈🙊
nese-kasap fundadncc aynen öyle ilk kızım tam doktorun verdiği tarihe göre doğdu ikinci kızım 2 hafta önce geldi
Tuanacam fundadncc inşallah canım ben 25 şubatta doğurucam dedim saçma ama gerçekten de 25 şubatta doğum yaptım nasipten öte yol yok inşallah sağlık sıhhatle kavusursun bebişine
Saadettasoren Cansugamze_ ben şuan 38+6 8 gün kaldı ama doktor 28 nisanda gel belki doğurursun dedi kilosu önemli olmadı suni sancı verecekler ama inşalh normal bekliyoruz zaten ama bakalım 28 den önce inşlh kendi isteğiyle gelir sagsaglim
Buseuynk 36 haftalık olduk bugün,oturup kalkarken kasik ağrısı duşunda herhangi bir belirtim yok ,bekliyoruz bakalım 🥰
fundadncc Buseuynk benim ara sıra karnıma sancı giriyor ama başka belirti bende de yok çok heyecanlıyım hayırlısıyla gelsinler inşallah 🙈
fundik Buseuynk bende 36.haftama gircem 33.hafta bebiş ters çıkmıştı bakalım bu hafta gitcez döndümü döndüğünü ben hissedemem demi benimde kasık ağrım var bugünlerde çok oturup kalkarken bu erken doğum belirtisimi
2107 Deniz0011 bebek nasıl kuveze girdi mi benimde ağırlarım var doktor 36haftaya getir ala bilirim dedi bende merak ediyorum nasıl olacak kuveze gırermı diye
fundadncc Beyzanrr inşallah sağlıklı olsunlar tabi ama o an ne zaman olcak diye düşünmekten daha da çok geriliyorum zaten korkuyorum 🙈 bi an önce atlatırız hayırlısıyla inşallah 🙏🏻
Trky fundadncc benım dıger kızımda hıc agrı sızı yoktu. Sadece bı tarafa toplandı hep 8 dakıkaya dusunce gel dedı doktor. Acılmam varmıs bırgun sonra dogurmustum. Sımdı ıkıncı kızımı beklıyorum🙏 ama her yerım agrıyor altta gep baskı 35 haftadayım
ziboz Hacermasal bende 35+3 oldum ve özellikle akşamları oturup kalkarken bıcak saplanır gibi kasıklarıma ağrı giriyor 3 gündür resmen kalakalıyorum oldugum yerde ağrıdan zor adım atıyorum bu doğum belirtisi miymiş bu doktornuzla konuştunuz ben henüz sormadım
BrsnAy27 fundadncc 38+4 10 gün kaldı normal bekliyorum ama hiç bir sancı bisey yok 🤔 bende çok merak ediyorum ne zaman gelecek acaba diye 🙄 carsamba günü kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor 39 olmuş oluyoruz son günler gerçekten geçmiyor stres çok var her an hazır olmaya calsiyorum ya doğum olursa diye deli gibi evi temiz ve düzenli tutmaya calsiyorum 🤷♀️
Aysemmm34 BrsnAy27 ben de aynı gündeyim sancılarım var benim dün gittim nst de 20 dk da 4 sancı geldi 80 üzerinde ama açılma hiç yok. doktor Cuma’ya kadar gelmezse Cuma. sabahtan suni sancı vererek doğumu başlatacak yine de açılma olmazsa sezaryen yolu görünüyor :(
fundadncc BrsnAy27 benimde çarşamba günü kontrolüm var insan gerçekten meraktan ve heyecandan yerinde duramıyor keşke gerçekten net bi şekilde gün bilinse de o gün gelseler 🙈
dmlkrcck BrsnAy27 aynen günümüzde de aynıymışş 😔 aynı stres bende de var ev hep düzenli olsun ben hep temiz oluyum diye diye şuan başımın etini yiyorum