Emine4280 Merhaba kizlar ben 17+5 im cinsiyetimiz de bir değişiklik olmassa erkek ama ben daha hareketini hissetmiyorum sizlerden hisseden var mı üçüncü gebelik birde benim ki
Canpolat 21 deyiz ilk gebelik canım baya hissediyorum şu son 2 haftadır 🙈herkesin farklı farklı olabiliyor sabır et hissedersin 😘
Havvauslu Emine4280 şu hissin bir türlü nasıl olduğunu anlayamadım19+1 deyim birden acı gibi birsey geliyor o mu bilemiyorum
Fatma-onal Emine4280 ben hissediyorum maşallah kıpır kıpır ilk gebeliğim 19 haftalık oluyorum yarın 🥰
susam111 Emine4280 aynı günüz seninle 17+5 😍 Bende merakla bekliyorum bu haftalarda hissedersin az da olsa demişlerdi ama hala yok benim ilk gebeliğim bi de hissetsem bile anlayabilir miyim bilmiyorum 🤷♀️ cinsiyetimiz de erkek 💙🧿
Aysun09 Emine4280 ben de 17+6 dayım canım henüz ben de bir şey hissetmiyorum sabırsızlıkla bekliyorum 🥰
rkyycbnn Emine4280 merhaba bizde 19+2 olduk bizimkide erkek Bi iki hafta öncesine kadar cok az hissediyordum Bi kaç gündür artık tam hissediyorum 😁😁
Esra255 Emine4280 17+1 olduk bugün canım. Ben çok hafif nadiren hissetmeye başladım. Ama öyle tekme şeklinde falan değil titreşim gibi hissediyorum. Çok küçük yani. Oda her zaman değil. Benim ilk gebeliğim
Kelebegimm Emine4280 18 haftalığım bende baya hissediyorum ama kişiden kişiye değişiyormuş merak etmeyin ☺️
Cananyildiz Emine4280 16+3 benim. Ben arada hissediyorum Aslında bebek olduğunu düşünmemiştim ama bebek dediler tarif ettigimde. Dıştan bakınca görüyorum ayaktayken dikkatlice izlerseniz hissetmeseniz bile görüyorsunuz