Kayralianne Merhaba kızlar uşak devlet hastanesinin doktorları değişmiş o yüzden kime gideceğimi bilemiyorum gidip memnun kaldığınız bı doktor var mı 🙂
ikizlerinannesi97 Kayralianne devlete gitmiyorum ama öznur diye bayan varmış onu beyeniyorlar yeni gelmiş oda
Harunnazli Kayralianne 3 buçuk yaşında kızım var Serkan bodur isminde bir doktora gitmiştim ankara gata hastanesinden gelmişti o zamanlar oraya çok güzel ilgilenmisti gebeligim boyunca tatlı dilli espirili bir doktor şuan ordami hâlâ bilgim yok ama ordaysa tavsiye ederim
Kayralianne ikizlerinannesi97 teşekkür ederim ben özel ve devlet ikisi beraber devam etmek istiyorum özeldeki doktorum belli ama devletteki bütün doktorlar değişmiş 🙂
Aleyycskn Ys35 isa bey var usak devlette kesinlikle onu tavsiye ederim çok güler yüzlü ilgili bi doktor herseyle ilgileniyo anlatiyo ayni ozeldeymis gibi
Defne_momm Ys35 çok ilgi alakadan ziyade tecrübesine aşırı güvendiğim ve benimde şuan gittiğim doktorum Öztan hastanesinde Akif Şanlı var. Biz çok memnun kaldık. Ön görülü ve yılların doktorudur. P.tesi doğuma alacak bizi 🙏
Aleyycskn Ys35 sabah 7 bucuga kadar gidip sıra numarası alip da girebilirsin canım doktor bana kagida 3 hafta sonra yaziyor bende 7-7bucuk gibi gidip sira numarasi alip giriyorum
Kayralianne Harunnazli 3.5 yaşında oğlum var ona hamileyken kontrollerimi ve doğumumu Serkan beyde yaptım şuan özele geçti hala onada muayeneye gidiyorum gerçekten çok iyi bı doktor 🙂
Sena646 Harunnazli evet canım özel öztan hastanesinde Serkan bey kesinlikleeee dediğiniz gibi çok ilgili bir doktor ben doğum yaptım yine hamile olsam yine ona giderim 😌