Abide ogretmenHnmm evet bende duyunca çok şaşırdım sahurda yapmiyormus yiyip yatiyormus uzun saatler aç kaldığı için hormonları etkilenmiş yani doktor böyle bı bilgi vermiş bı 6 ay kadar öncede kimyasal gebelik geçirmişti
Burcu0707 ogretmenHnmm ilactan 10/15 gun sorna aet geliyor beklemede kalin.25 gun gecikmez duzensiz bat demek.kist olmus olabilir
ogretmenHnmm Burcu0707 pcos olduğumu öğrendim 10 gün önce daha önceden yoktu sonradan oldu herhalde doktorum adet söktürücü verdi bittikten sonra 1 hafta içinde adet olmazsan gel dedi
minigiminannesi03 ogretmenHnmm kendiliğinden kafasına göre çalışıyor benimkisi canı isteyince geliyor istemeyince 2 sene olmuyor artık umruma takmıyorum kendi haline bıraktım
minigiminannesi03 ogretmenHnmm kendiliğinden kafasına göre çalışıyor benimkisi canı isteyince geliyor istemeyince 2 sene olmuyor artık umruma takmıyorum kendi haline bıraktım
neval270071 ogretmenHnmm ablam da öyle 2 tane dış gebelik yaşadı şimdi kızı doğdu dünya tatlısı 10 aylık ama çatlatma iğnesi ve tedaviyle gebe kaldı doktorlar dan çıkmazdı
Fira1903 ogretmenHnmm merhaba . Kanla baktirirsan daha dogru sonuc alirsin. Doktorun kan tahliline mi bakmisti?
ogretmenHnmm Fira1903 kanla da bakti ultrasonla da bakti canım adet oldum zaten ilaç bittikten 8 gün sonra