ogretmenHnmm Gulcingezer kiz vallahi bende anlamadim arkadasima sordum o da kullanmis ilaç bitince adet olursun dedi ama olmadim çarşamba günü randevum var bakalım o zaman 1 hafta oluyor gelmezse baska bir sey yapsınlar
Gulcingezer ogretmenHnmm tabi bi baksin neymis sebebi bnde 8 gun geviktm ama snra kendilignden oldu yumurtlama da duzgun oldu anlamadm senin niye oyle oldu kuzm
Umay255 ogretmenHnmm Ümit vermek istemem arkadaşım da senin gibi iki kutu adet söktürücü içti olmadı sonra bida gitti gebe çıktı şuan oğlu elinde 🤲🥰
ogretmenHnmm Umay255 gecikmenin kaçıncı gününde öğrendi peki hamileliğini inşallah bende de öyle olmuştur
neval270071 ogretmenHnmm pcos hastasısınız muhtemel bazen ablam 2 ay görmezdi ama söktürücü 10-15 gün sonra atıyor adeti
ogretmenHnmm neval270071 evet canım 10 gün oldu zaten bunu da öğreneli önceden hep duzenliydi adetim kimyasal gebelik geçirdim sonradan böyle oldu megersem pcos varmis dr gittigimde öğrendim o da adet söktürücü verdi ilk defa böyle bir sey yasadim
neval270071 ogretmenHnmm ablam da öyle 2 tane dış gebelik yaşadı şimdi kızı doğdu dünya tatlısı 10 aylık ama çatlatma iğnesi ve tedaviyle gebe kaldı doktorlar dan çıkmazdı
Gulcingezer ogretmenHnmm sn yine de bi baktr canim ihmal etme bakalm benim de gununde olucakmi hic sasmazdi gecen ay sasti bu ay bende kontrol edicem
Gulcingezer ogretmenHnmm bkalm kuzum benimde bayrama dogru belli olur bisey varsa bnde bekliyorm vla heyecanla
minigiminannesi03 ogretmenHnmm gittiğin de istersen bir sor ben tam 9 ay adet göremedim ne yaptıysak kalinlasmadi o yuzden dedim aklıma direk o geldi belki hamilede olabilirsin
ogretmenHnmm minigiminannesi03 benim de ilk defa bu ay hayır gecikti 10 gun önce dr gittim ultrasonla da bakti alttan da muayene ettin söylerdi herhalde olsaydı çarşamba günü randevum var zaten yije de sorarim. nasıl kalinlasti ya sizin peki
minigiminannesi03 ogretmenHnmm kendiliğinden kafasına göre çalışıyor benimkisi canı isteyince geliyor istemeyince 2 sene olmuyor artık umruma takmıyorum kendi haline bıraktım
minigiminannesi03 ogretmenHnmm kendiliğinden kafasına göre çalışıyor benimkisi canı isteyince geliyor istemeyince 2 sene olmuyor artık umruma takmıyorum kendi haline bıraktım
Abide Oruç tutuyor musunu dün kuzenimde yaşadığınız benzer bı durumdan bahsetti doktoru oruç tutuyorsan uzun süre aclikta hormonları.etkiliyor birkac gün tutma demiş ve bı ilaç vermiş