Ahsennn Kızlar çok çoçuğu olan tek ben miyim herkes ilk çocuğuna hamileymiş gibi geliyor bu sitede bana?
Fadimeana Ahsennn bende 3 ye hamileyim yalnız değilsin ilk oğlum 7 yaşında diğeri 2 buçuk yaşında bebisimde daha 14 hafta 6 günlük bugün daha çok var aramıza katılmasına miyom çıktı bende çok riskli zor geçiyor
Nazife86 Ahsennn bende varım 😊😊😊😊 iki kızım var 3 cüye hamileyim 12haftalik kısmet bakalım... Allahim önce saglikli sonra hayırlı evlat sonrada gönlümüzden geçeni nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲
Reyhanazra Ahsennn bende burada 3 çocuklu sadece benmişim gibi hissediyordum yalnız değilmişim kızım 12 yaşında oğlum 20 aylık 3.de Allah izin verirse cuma günü doğacak
Azrazerin Bende varım☺️ 2 kızım var biri 6 yaşında diğeri 14 aylık☺️ 3. De geliverdi 9.haftamıza girdik
Fadimeana denizefe nasi çıktı sonu bende yaptırdım pazartesi günü alcağım inşallah sunucumuzu inşallah iyi çıkar bir sorun çıkmaz çok korkuyorum
denizefe Fadimeana rapor yazdı verdı bnla kan verceksn dedı zatem rapora baktım hersey normal yazıyordu 11+5 haftalık hamıleyım bebegım 12+5 haftalık gorunuyor ılk bebegımde bep bır ıkı hafta onde gıderdı bu bebısde agbısıne ckmıs
Fadimeana Ahsennn amin canım aynen hemde çok zor ilk oğlum okula gidiyor 2 gidecek inşalla h ufak çok yaramaz tekim çok zor gerçekten anne olmak bir ok adar zor yorucu bir yandan çok güzel
Fadimeana Ahsennn inşallah miyon olduğu için koruyorum her an bebeğimi kaybetme risk8m var ev işi yasak ayakta kalmak yasak dinlenmek yatmak dedi doktor iki çocukla dinlenmek kolay mi kimsede yok birşey olacak diye korkuyorum
Meryemim Ahsennn 6 yaşında oğlum var ikizlere hamileyim.eşimle aklımıza geldikce gülüyoruz. 1 den 3 e nasıl level atladık 😅 Evde üçmüzde rahata alışdık.3 çocukla bakalım nolucak 😬
Fadimeana denizefe rapor da evet bisi yok benimde kan verdim sonucu 10 gün sonra çıkacak dediler bakalım doktor ne diyecek hayırlısı
Dilanteza @Ahsennn bende üçüncüye hamileyim daha yeni 5 haftalık hayırlısıyla kucağıma alırım inşllah
Deletedmom00012 BURCUMTURUNCUM ne kadar da cok ara vermişsiniz 😊 benim ilk 8 yasında ikinciye 26 haftalık hamileyim. Üçüncüye nasip olursa cok arayı açmayı düşünmüyorum. Kızım kardeşsiz büyüdü bu öyle olmasin istiyorum :)