Busra04 33NAZ demekki tam net belli olmuo ama bizim bebisin bacaklari aralikdi erkek ollsa belli olmaz mi ya daha belirginlesmiomu yada :))
Busra04 Canann18 bence bi sknti yokdur canim ama illaki kafana takiosan bi doktoruna sor istersen icin rahat etsin :)
Canann18 Busra04 korkuyorum acikcasi doktora cagirdigi gunden once gitmeye ilk bebegimi kaybettim zaten butun korkularimi o yuzden yasiyorum kurban oldugum korusun esirgrsin hepimizin yavrularini
Englishteacher 12+2yken gittik doktor kız gibi dedi haftaya cuma tekrar gidicez ozaman netleşir dedi bakalım sağlıkla gelsin de bebişler inşallah
Busra04 Englishteacher kiz diye tahmin eden cok sanrm 😁 amiin saglikli olsunlarda cinsiyet onemli degil tabiki. İnsan sadece merak ediyor :)
Busra04 Canann18 yok yok kotu seyler duusnme icin rahat etsin doktorunuzun numarasi yokmu msj atsaniiz
Canann18 Busra04 devlete gidiyorum.o yuzden numarasi yok korksamda dokrora gitmek istemiyorum insallah iyidir
Busra04 Canann18 insaAllah canim sknti yokdur bence ama cok kafana takiyosan doktora git cunku kafaya takip strest yapmakfa bebege yansir
Minem 13+5 olduk biz doktorum çok kuralcı 16 haftadan önce söylemem diyo sen bebeğinin sağlığını düşün diyip lafı ağzıma tıkıyo 🤣