33NAZ Busra04 13+2 olduk :) ama yüzüstü yatmıştı poposuda havada :) göremedik inş 13 eylülde gidecez o zaman 14 haftalık yani 4 aylık oluyoruz umarım öğreniriz
Damla3434 Busra04 12+5te kıza benziyor dedi acaba değişir mi yaa 14. Haftada yeniden kontrole çağırdı heyecan yaptım daha da var zaman :))
Busra04 Aslm41 masaAllah canm Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin :) bende bugun muane oldum kiza benzio ama net emin degilim dedi bakalm degiscekmi :)))
Busra04 33NAZ ogrenirsiniz bence tabi durusu yine ayni olmazsa :) benimki bugun bacaklarini acmsdi tahmn etti bakalm bidaki muanede ne dicek 😅
33NAZ Busra04 birde benimki uyuyordu sıpa :)) gideceğim zaman çikolata tatlı yicem hareketli oluyorlarmış :) bu arada tahmini ne doktorun
denizefe bır ben ogrnemedım yan gelıp yatıyodu 😂 eller agızda anca buda agbısı gb obur olcak sanırım aynısa bana benzıyo😂
Busra04 EsmaNurSahin benim ilk kizmda 12 haftalikken kesin kiz demislerdi degismedi ama bunda net degil dedi doktorum bakalm degisirmi degismezmi :)
33NAZ Busra04 bizimkinede bi kıza benzetti sonra değil dedi sonra yine kız dedi :)) tam görünmedi diye 😂 ama ben hissediyorum kızım olucak
Canann18 Arkadaslar ben 12+2 haftaligim ilk gunden beri hic bir belirtim yok 11 haftamda ve 9oncesin 2 gunde 1 yada 3 gunde 1 rahimde ve karnimin bazi yerlerinde igne batmalri oluyordu simdi onlarda yok oldu ister istemez korkunoluyor sizde oyle batmalar oluyor mu
Busra04 Canann18 bence bi sknti yokdur canim ama illaki kafana takiosan bi doktoruna sor istersen icin rahat etsin :)
Busra04 33NAZ demekki tam net belli olmuo ama bizim bebisin bacaklari aralikdi erkek ollsa belli olmaz mi ya daha belirginlesmiomu yada :))