181019 Merhaba canım anneler, ben tesettürlüyüm. Giyecek birseyim kalmadı hersey dar geliyor artık. Bana 2 li takım gibi uygun fiyatlı alıs verıs yaptınız yer varsa yazabilir misiniz
vesilece 181019 modanisada çok güzel salaş tulumlar var 90 liraya aldım ben 🤗 dünde lcwdan 100 liraya gebe pantolonu aldım canım zaten tuniklerim hep bol ve uzundu sadece alt sıkıntım var
Deletedmom4548454 181019 Fatos11 canlar dolap uygulamasına bakın isterseniz ben ordan uygun fiyatlı hamile pantolonu ve elbisesi aldm kendime hem sıfır ürünler var hemde 1 2 kere kullanılms tertemiz ürünler var isterseniz bir bakın
181019 Fatos11 eger sadece hamılelıkde giyeceksn canım Tofısa dan bakabilirsin. Malları sezonluk idare eder benım beden yok orda suan 🙈
181019 Limonsever dimi bulmaya bulunuyorda baya ucuk fiyatlar tofasia ve tesettur dünyası var orda buldum ama tam üzerime oturacak rahat edemem yapışıp kalacak eger bakmak isteseniz
Fatos11 181019 bayramdan sonra doğum inşallah erken gelmezse yani doğumdan sonrada giyebileceğim tarza bakıyorum ama fiyatlar uçmuş
181019 vesilece link atabilir misin canım oraya da göz attım ama gözüme çarpmadı bakayım hamıle pantolonum var ama sevmiyorum pantolon ince yazlık 2 li takımlar çok iyi olur diye düşündüm
181019 Fatos11 Allah sag salim kavustursun inşallah bebegıne canım. Benım daha 27 haftalık baya var o yüzden geniş alcam mecbur evet asırı pahalı
annesinin_beybisi 181019 aynen cnm ben de beden yüzünden ordan henüz birşey alamadım ama çevrem sürekli alıyor ondan dedim😀