Babies16 Mrymkdr 35+5 im.dun gece basladi benmde.sol kaburgam ters hareket yapmisim gibi aciyor.nefes alirken donerken her hareketimde batyor cok kotu yaaa 😑😑😑
Sevil34 Mrymkdr bende çok çekiyordum hala da cekiyorum 40 haftalık hamileyim megersem böbrek genişlemem olduğu içim ağrıyormus bazen sağ bazen sol ağrıyordu çok zor acısı gerçekten
nohutlar Minnakkkk teşekkür ederim benim komple sertleşiyor karnım 😔Yarın doktora gideyim bari çok tedirgin oluyorum böyle olunca.insan ilk gebelik bi de ikiz olunca tedirgin oluyor.bir de ciğer geliştirici de vurmadı doktorum 🤦🏻♀️
Minnakkkk nohutlar benım de ılk gebelıgım canım o yüzden herşeyden korkuyorum bana da yapılmadı cıger gelıstırıcı rısklı boyutta degıl dedı tabi sizin ıkız olunca ıkı kat daha zor oluyordur Allah yardımcımız olsun 🙏
Erenreyyan Mrymkdr benimde var sol kaburga bazen dayanılmaz oluyor gerçekten.uzun süre oturunca dahada artıyo 1 kaburga ağrısı 2 kalça ağrısı bitirdi beni😣
Azrazerin Mrymkdr hayır üşütmüştüm ve öksürüuordum öksürüğüm çok kuru bir öksürük öksürdükçe kaburgam zonkluyordu batıyor gibiydi canım daha çok acıyordu allah düşmanıma vermesin ama gerçekten zor bir ay geçirdim 🙏🏻
Epelinkiran Benimdr bu sabah 6 gibi göğsümün ortasına aşırı bi ağrı girdi uykumdan uyandım. Hatta ağrı sırtımın ortasına kemiklerime vurmaya başladı. Bebek yukarı toplandı desem değil çünkü hareketlerini göbek deliğimin orda hissediyorum. Yemek yiyelide çok vakit geçmişti. Sabah 9oldu daha hala geçmedi uyuyamadım hiç. Neden böyle oluyor ya çok canım yanıyor herşeyi de denedim geçmedi bi türlü
Sevil34 Mrymkdr gebelikten dolayı oluşmuş sanırım Doğumdan sonra geçiyor tabi ama çok sırt kaburga agrısı yapıyor