Esratayes Mrymkdr bebek büyüdükçe baskı yapıyor ve normalmiş bide bende idrar yolu enfeksiyonu falanda olunca baya normal karşılandı
Burcu16 Mrymkdr internette bi çok sebebi yazıyor idrar enfeksiyonu rahim genişlemesi vs pek çok sebebi var ki bendede 1 haftadır idrsr enfeksiyonu var
Minnakkkk Mrymkdr gece yatarken yastık sayını arttır dedı doktor bana Bıraz daha yüksekte kalacak basımız
Burcu16 Mrymkdr bilmiyorum ki canım kaç haftalıksın çok fazla akıntın ve sık tuvalete çıkıyorsan bi sağlık ocağında yaptır test hastanelerde uğraşma çıkar zaten
nohutlar Minnakkkk merhaba yaa ben de iki gündür aşırı kasılma yaşıyorum hiç gevşemiyor desem yeri.30 haftalığım ama aynı zamanda karnımda kramplar var sanki.siz de de oluyor muydu😔
Minnakkkk nohutlar bende 30+1 günlüğüm evet bı tarafta toplanıyor semsert oluyordu Karnım adet agrısı gibi karnım agrıyordu ara bazı günler son günlerde
cemilev Mrymkdr Canim bende aynıyım 28. Haftalığım gece uyutmuyor oturamiyorum bile bugün araştırdım rahim çocuğa yer acıyormuş baskı ondan oluyormus Allah yardımcımız olsun
Azrazerin Aynı şeyleri başka postta yazdım ciğerlerimi üşüttüğüm için son ayımda günde 2 kez iğne vuruyordum kendime çünkü her öksürükte kaburgam organlarımı deliyor gibi ağrılarım oluyordu yürüme sıkıntısı befes sıkıntısı hepsini fazlasıyla çektim iğneler biraz hafifletiyordu sadece 36 dan 39 a kadar bu öksürük beni bırakmadı ve iğnelerle 40 haftam tamamlandı . Doğumdan sonra 1-2 hafta daha ağrışarım oldu kaburgada sonra geçti
Neroizm Mrymkdr benim de yukarida bir arkadasin yazdigi gibi popoyu dayiyormus. Sizin de oyledir belki.
nohutlar Minnakkkk teşekkür ederim benim komple sertleşiyor karnım 😔Yarın doktora gideyim bari çok tedirgin oluyorum böyle olunca.insan ilk gebelik bi de ikiz olunca tedirgin oluyor.bir de ciğer geliştirici de vurmadı doktorum 🤦🏻♀️
Azrazerin Mrymkdr hayır üşütmüştüm ve öksürüuordum öksürüğüm çok kuru bir öksürük öksürdükçe kaburgam zonkluyordu batıyor gibiydi canım daha çok acıyordu allah düşmanıma vermesin ama gerçekten zor bir ay geçirdim 🙏🏻