Denizyldzm edibudu aslında bişey olmaz diyorum ama bazıları yazmış bi uygulama da eşinden ayrılır diye korktum bnde içime kurt düştüğü için
Ahsen1_ Tazee-annee ahhhh biri bnmde belimi kütletse ne iyi gelirrrr 🥴🥴🥴 bir rahatlarim ki 😄😄😄 nasıl yapıon bnde uygulayim 😄😄
Tazee-annee Ahsen1_ valla yattıgım yerde belimi cevirip kütletiyom 😂 cok rahatlıyom agrısı hafifliyo sankii💃🏻
Renginveannesi_ Denizyldzm her sabah geriniyorum istemsizce, ne olacak ki sanki insan rahatlıyor zaten, bu bu kaç gündür farkında olmadan gerindigim için bacağıma kramp ağrısı giriyor, bu zaten bazen farkında olmadan yapılan bı şey 🤲🏻
Denizyldzm Sarikan93 maşallah ☺️ ben hiç hareket etmediğim için aniden olunca korkuyorum işte o kadar takıntılı oldum ki şu süreçte
edibudu Denizyldzm cok ani hareketler ani gerginlikler gibi durumlarda olur oyle seyler hamile pilatesinde bile surekli esnetilir hamileler gerinmek uzamak esnemek bunlar rahatlamaniz icin yapmaniz gereken seyler zaten. Merak etmeyin
Nil2736 Denizyldzm ilk gebeliğimde aşırı dikkat ettim. Canım nası şöyle afadrsn hayvan gibi esneyip gerilmek istedi tüm sinir uçlarıma kadar asdvagaag ama yapmadm. Şimdi yine hamileyim. Amannnnnn diorm. Gerilmek istiyosam geriliyorum. Uzanma hareketi yapma diolar ondan hep kafamız karısıo ama vücudun esnemeye ihtiyacı var yani. Ağrın sızın bişi yoksa dr a gitmene bence gerek yok
Huzurrr_13 Denizyldzm sanmam geceden sabaha kadar onlarca kez gerinme oluyor bende Bende öyle düşünüyordum hep doktora sorunca güldü 😂😂
Deletedmom52620 Denizyldzm evet onu bende duymuştum ama istemsizce oluyor bilerek yapmıyorum vücut istemsizce gerinmek istiyor hele uykumda oluyor uyanıyorum hemen karnıma elimi koyuyorum birşey olmasın Allahım diyorum sonra yatıyorum geri
Denizyldzm Deletedmom52620 sırf içim rahat olmadığı için strest ypıyorum ultrason ile illa bakılacak kendime yaptım blki oma işte
Meltemkrkmz Denizyldzm 3. Gebeliğim kucuk oglum 3 yasındA kucagımdan inmiyor bugun merdiven bıle çıktık kucagımdayken 😂 korkma kuzum bısey olmaz Allah’ın izniyle 🤲❤️