Yesimatko NFK54 bende saydıklarından hiç birini yiyemiyorum birsürü ilaç denedim zofere başlıcam artık 6 haftalığım bende bulantım dillere destan oldu artık böyle böyle atlatcaz yapcak bişey yok
NFK54 Yesimatko Bende bir sürü ilaç kullanıyorum bir mide bulantısı için eksik onu da doktora danışıcam bakalım sizin doktor önerisi ile mi ilacınız
Dilossss10 15ysr11 6. Haftada öğrendim hamile olduğumu reglim hep düzensiz di hiç tahmin etmedim hamile olma ihtimalimi süpriz oldu 🙈 ilk kontolüme geçtiğimi cuma gittim keseyi gördük mayısın 6 sında kalp atışlarımızı duyucaz inşallah🙏🏻 Amin teşekkür ederim inşallah
15ysr11 Dilossss10 Yaa bi sabırsız ben miyim 🤭😅 Banada doktor 2 hafta sonra yani 6 Mayıs da gel dedi ama biz cuma günü gidicez şansımızı deniycez 🤭
mavi0811 Taricat maşallah kuzum 7 haftalik oldum bende kalp atisini duydum mide bulantim yok sukur simdilik😍
Dilaraa23 Taricat ilk gebeliğim 7+3 :) mide bulantısı kusma koku hassasiyeti hepsini yaşıyorum yataklara düştüm resmen 3 kilo verdim 2 haftada 🥺 ama onun için değer ♥️
Cennet-Kokulum Taricat Benimde 2.gebeliğim oğlum 2.5 yaşında 12+1 günlüğüz bulantılarım ilk günden beri devam ediyor. İlaç kullanıyorum. Geçecek inşallah 🤲🏻🤲🏻💕 sizinde hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🌸
gkbyza Cennet-Kokulum ben de 11+5 teyim son 2 haftadır her şeye midem bulanıp istifra ediyorum günde 2-3 kere falan acayip yoruldum artık halsizlik ilaç da etki etmiyor 😣
Yagmur2712 Nur22Elif valla senin daha başlamamış bile Lazkizi6155 6. haftada görmüştüm ben bebeği. Lazkizi6155 ben 5. Haftada keseyi gördüm. 6. Haftada bebek göründü. Devlet hastanesine mi gittiniz orda görünmeyince uyuz uyuz konuşuyorlar psikoloji falan düşünmeden.
Bsrmtn Taricat benimde ilk hamileliğim 5+5 çok heyecanlıyım🥰kasık ağrılarım var yeni yeni bulantılar başlıyor🤮 Allah isteyen herkese nasip etsin🤲Bizim de sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsn
Nur22Elif Omay0707 hiç göğüs hassasiyetim olmadı. Ama regl günümde regl olacak gibi ağrım oldu. Ara ara da sancı gibi anlık geliyor, geçiyor.
Cennet-Kokulum gkbyza Ben çok midem bulandığı zaman salatalık yiyorum biraz tuza bandırıp iyi geliyor azda olsa yoksa tek ilaçla olmuyor valla Rabbim yardımcımız olsun inşallah🤲🏻🤲🏻🌸 bu günlerde geçecek elbet 💕
Umudayolculuk Ben de 4+6yım kızlar. İlk gebeliğim kimyasaldı betahcg 26 olup heöen düşmüştü. Bunda çok şükür iyi ilerliyor. 2 gün önce 257 idi. 48 saatte 908 olmuş. Sizlerinde böyle birden yükseliş oldu mu
Kuskoysunlaryoluna Umudayolculuk hayırlı olsun🌸 evet benim de cok hızlı yükselmişti. İlki 439 su 2 gün sonra 1675 olmustu 4 katı artmıştı