Askiletotomsu Melisanazlm bayılıyorum şöyle bakımlı olmayı tercih eden, bosvermeyen parasına kıyan kadinlara
Melisanazlm Askiletotomsu kalıcı eyelinerim de var doğumdan sonra kaşımıda yaptırırsam benden iyisi yok 😂
Nby77 Askiletotomsu sezeryan oldum ama acil sezeryandı köyün delisi gibi çıkmışım resimlerde🤣hep imrenmişimdir doğuma süslü püslü makyajlı cool bi şekilde girip çıkanlara 15 gün sonra doğurucam inş makyajımı yapıp gidicem ama nasıl çıkarım içerden bilmiyorum 🐨
Melisanazlm Askiletotomsu kirpik yaptırmanı tavsiye ederim ama çıkardıktan sonra kirpikler birazcık dökülmüş oluyor onuda göz önünde bulundurmalısın 😂🤷🏻♀️
Deletedmom_110 Askiletotomsu Ben düşünüyorum kanka bir de kalıcı kaş yaptırcam aslında kaşlarım sık güzel ama yine de istiyorum😅
Askiletotomsu Deletedmom_110 kalıcı kaşı doğuma gitmeden yaptiramazsin. Kalıcı makyaj gebeyken kesinlikle yasak.kana karışıyor ya . işleniyor deriye. Kanıyor filan.
Yaseminf Deletedmom_110 ay sakın kaş yaptırma 4 sene oldu hala kurtulamadım gitmiyor lanet 1 sene kalıyor diyenler falan hikaye mecbur yine yaptırmak zorunda kalacağım ama kirpik çok güzel bisey
mxs34 Şöyle bir şey var. İpek kirpik terlediğinizde çok çabuk dökülen bir şey ve doğumda sürekli terliyorsunuz 🙊 Benim saçım başım kaşım kipriğim birbirine girmişti 🤣🤣🤣🤣
Ahsen1_ Askiletotomsu ne kirpiği kız bn doğumdan sonra nasıl yuruycemi düşünüyorum sen kirpik diyon hele ayağa kalkiyim kendime geliyim kirpik şurda kalsın 😂🤣😄😄😄
Canpolat Biroglanannesiii kız düşünsene bizim suyumuz gelmiş durun durun kirpinin kenarı takılmamış takmam lazım planım öyleydi diyoz hahaha ahhhha
Biroglanannesiii Canpolat 😂😂😂😂 düşüneyim yok düşünemiyorum valla ya asla sevmem böyle şeyleri kendi kirpiğim bana yeter valla bacım birde takma tırnak kalıcı makyaj yaptıranlar var 🤦🏼♀️😂
Canpolat Biroglanannesiii valla şu Halime doğumdan çıkınca da bu surat ifadem olsun da ben toparlarım 😀 yoksa çıktığımız gibi halimiz itten perişan ama keyfimiz paşa da yok muhabbeti olmasın 😀