Askiletotomsu Taktirmis ve doğuma gitmiş olanlar ? Veya aklında öyle bsey yokken bnim yüzümden yaptırmaya karar verenler 😅 ?
Reyhan35 Askiletotomsu neden aklıma böyle bişey soktun yapsam mı acaba zaten bakıma zamanımız kalmicak kirpik olunca güzel olur aslında güzel fikir 😂
Biroglanannesiii Askiletotomsu Ben normal doğum olarak ilerliyorum canım şimdi doğururken ipek kirpik derdine düşemem 😂😂 isteğe bağlı sezaryen yapanlar genelde süslenip püslenip doğuma giriyor videolar da görüyorum çoğunlukla
Acemianne__ Askiletotomsu normal doğum yaptım ebe bebegimle resmimi çekmişti cennet mahallesi pembenin elektrik çarptıgı haline dönmüşüm çok üzülmüştüm ilk resmimizin öyle olmasına. O yüzden normal doğumsa zor olur diye düşünüyorum ama heves kırmak amacım değil içinizde kalmasın ne olursa olsun😅
Askiletotomsu Biroglanannesiii bende normal doğum yapcam bebek aksilik cikarmazsa İpek kirpik bir ay duruyor 36 da taktirsam 40 a dek kirpiklerim kalacak E doğum Allah’ın izniyle kırka kalmaz
Canpolat Biroglanannesiii kız düşünsene bizim suyumuz gelmiş durun durun kirpinin kenarı takılmamış takmam lazım planım öyleydi diyoz hahaha ahhhha
Gamzebrb Acemianne__ ahahaha ben doğumdan çıktıktan sonra yengem beni tanımamıştı öyle vasat haldeydim hadi gelde bakım yap 😂
Askiletotomsu Acemianne__ bende normal doğum yapcam bebek aksilik cikarmazsa İpek kirpik bir ay duruyor 36 da taktirsam 40 a dek kirpiklerim kalacak E doğum Allah’ın izniyle kırka kalmaz Bı de freelance çalışıyor bizim kirpikci Ben hastaneye gitsem o o arada takar 😂
Sude-96 Askiletotomsu bana çok abartı geliyor öyle doğuma girenler 🫣 planlı sezeryan olmama rağmen sadece göz altımı kapattım bebeğe zararı olmasın fotoğraflarda doğal masum Dursun diye bilmiyorum kocaman kirpikler o esnada tuhaf geliyor bana normalde makyajssız rimelesiz gezmem ama ne bileyim
Askiletotomsu Sude-96 sizin dediğiniz kirpikler 2d ve 3d ipekler. Hatta vizon kirpiklerde öyle Benim kullandığım ipek kirpikler günlük kullanıma uygun doğal ipek kirpik teması/1d 🙏
Reyhan35 Askiletotomsu nerde taktırcan fikir ver daha önce takmadım ben 😂kendi kirpiklerim uzun güzel aslında ama ipek kirpik denemek istiyorum 😂
Gamzebrb Askiletotomsu yoo eşimin halası aha gamze çıktı dedi yengemde hani nerde gamze dedi bende karşıdan ona bakıyorum 😂
Askiletotomsu Reyhan35 Mavişehire yakinsan oznurgencdogusta taktir ( İzmir ) Kampanya yapıyor bol bol Ya da Şehir fırsatı.com Yakalaco Grupanya.com sitelerinden ipek kirpik kuponlarına bak 280 iken 100 e yaptirirsin o siteler sayesinde Ben o sitelerden çok faydalandım
Gamzebsky3535 Ben de sezeryan olacağım için ipek kirpik taktıracaktım. Randevumu aldım gittim ancak 1.5 saat sürdüğünü ve sırt üstü yatmam gerektiğini söylemişlerdi. Sırt üstü değil 1.5 saat 5 dk bile yatamıyordum,nefessiz kalıyordum. O yüzden yaptıramamıştım 🤷♀️
Denzk Askiletotomsu ay bende bugün bunu düşündüm 😅😅 hatta eşime söyledim az önce bu forum dinleniyor mu nedir. Ben yaptıracağım sanırım
Melisanazlm Askiletotomsu ben yaptırdım bu hafta dogumum var insallah 😂 iyikide yaptırmışım çünkü o lohusalik psikolojisinde kendimi bakımlı hissetmek istiyorum bi nemze de olsa 😂😂
Askiletotomsu Melisanazlm bayılıyorum şöyle bakımlı olmayı tercih eden, bosvermeyen parasına kıyan kadinlara