Nby77 NBstn peki bebek kanala girince normal mi doğurmak gerekiyor sezeryan olunabilir mi ?bilginiz var mı?
NBstn Nby77 her bebek kanala girer doğum için hazirliktir o sezeryanlik bı durumun yoksa normal tabiki
Oyku3005 NBstn her ihtimale karşı gidebilirsiniz doktora ben gitmiştim yalancı olsa çıkar dikkat edin bende böyle izledim geşmeyince mecbur giyim iyiki gitmişim sabırsız meleğim su yutmuş diye duramıyor muş karnımda doktor göremedi snırm artık bilemiyorum 😊
NBstn Oyku3005 çok geçmiş olsun canım sabaha karşı durdu uyudum heralde artık doğuma hazirlaniyo bebek ağrılarım öyle başladı bakalım ne zamana gelir
Annekuzusu_Ayaz NBstn banada dua et canım kanala girsin ya suni sancı verecekler diye çok korkuyorum kanala girmesi için bişey yapmışmıydın
NBstn Annekuzusu_Ayaz inşallah canım bir an önce girer sağlıkla dogurursun valla evimin temizliğini yaptım kanala girmiş bebek 😂
Oyku3005 Den_ls küvezde ilk başta gereği yoktu kilosu filan iyiydi. Sonra yemek yerken tıkandı su yutmuş karnımda inliyordu 6 gündür hastanede😔
NBstn Den_ls kilosu felan normal ama yinede erken olsun istemem diğer oglum öyle geldi kilosu denilenden az çıktı makinada tam net tartmiyo korkuyorum