Nazlii__ Cansumertt hafif kanlı bir sıvı geliyormuş sanırsam bende yaşamadığım için sadece duyduğum kadarıyla biliyorum 😄
Neva09 Nazlii__ yok ilki gelmemişti diye sezaryen oldum bu ikinci diye mecburi sezaryen.araları 2.5 sene de normali önermedi..
CgdmAltnds Nazlii__ Benim kız pek nazlı çıktı daha ne kadar bekletecek bilmiyorum. İlk olduğu için de büyük bir tecrübesizlik var zaten hayırlısı olsun hakkımızda
Nazlii__ Deletedmom_1 artık gelmesi lazım bence şimdiki çocukların hiçbirinin gelesi yok 🤣 İnşallah gelirlerde sezeryan olmak durumunda kalmayız 😄
Nazlii__ Deletedmom_1 aslında kimine göre daha rahat geliyor ama en güzeli yine de normal doğum bende sezeryan olmak istemiyorum İnşallah normal gelirler 😄
Nazlii__ CgdmAltnds bende tecrübesizim ve şunu fark ettim ki bu tecrübesizli insanı daha çok strese sokuyor 😑
Edanur08 Nazlii__ 7 gün kaldı. Bugün ilk defa sancı çıktı. Bakalım. Hafif hafif regli ağrısına benzer ağrılar hissediyorum. Sanırım geliyor gelmekte olan 🙈😍
Aysemavi Loresima06 benimde aynı 6 gün ve aynı belirtiler başka hiç Bi şey yok, kızımın dünyayı göresi yok daha herhalde 😂
CgdmAltnds Ben normalde regl ağrısı hiç çekmem de sadece alttan bıçak sapliyorlar gibi ağrı oluyor birde bı güzel belime ağrı giriyor. Acaba çok başları mi bu ağrılar 🤔
Nazlii__ CgdmAltnds bu durum bendede var doğum yoluna girdiğinden ötürü oluyor sanırım o bıçak saplanma çünkü yola girdi gireli oluyor bende Sırt ağrısı durumunu bende yaşıyorum ama bunlar baş belirtiler bence geleceklerinin habercisi değil gibi😄
CgdmAltnds Nazlii__ kesinlikle tecrübesizlik stres demek acaba her sancida doğum başlıyor mu diye bekliyorum kendimi artık 😂
Nazlii__ CgdmAltnds Ben çok kıpırdıyor diye bile geliyor mu acaba düşündüğüm oldu 🤣 yaşamadığımız için herşeyden nem kapabiliyor insan 😂