Acemianne__ EsraYsf canım doğumun gelmiş artık şişmeyen insan bile bu haftalarda şişiyor sen ne bakıyorsun ne idüğü belirsiz bi kadının lafına. Onu bırak en yakınındakiler bile boş boş konuşuyor sen takılma sağlıklı olsun bebiş gerisi boş
EsraYsf Xxfatma iste siz kotu niyetten dememissiniz belki.o an öyle çıkmıştır ama yaşını başını almış insanlar torun torba sahibi kadınlar böyle diyince daha bir kotu
EsraYsf La_Liberte evet bende hep bol giyerim dikkat ederim.cok ama var günümüzde de böyle.igrenc insanlar
La_Liberte EsraYsf ama işte bizi buna mecbur edenlere yazıklar olsun. Neden istediğimiz gibi giyinemiyoruz sırf düşüncesiz insanlar yüzünden. Neyse Allah bize sabır versin. Sağlıkla gelsin bebişiniz az kalmış çok şükür 🙏🏻
EsraYsf gizeMutlu yaaaa sizin zaten.kotu.olma şansınız yok içiniz cicek 🌸 kesinlikle dimi böyle.yandan yandan acıyarak.bakiyorlar bende farkediyorum yada geçerken yanımdan Allaj kurtarsın falan diyip konuşanlar okuyor hakkımda
gizeMutlu EsraYsf Allah böyle insanlardan korusun hepimizi 🙏🏻Neyse böyle desinler yeterki nazar değdirmesinler 🤰🏻🧿 en güzeli hamileliğin her anını yaşamak hayırlı ve sağlıklı doğumlar dilerim güzel anne 🤱🏻🥰🤰🏻🌺👼🏻
EsraYsf La_Liberte tesekjur ederim canim hepimizin bebisi sağlıkla gelsin🌸💕 evet işte ne varsa bizim.turklerde var yurt dışında millet şüpheniz dolaşıyor kimse çevirip.kafasini bakmıyor bile ama bizim.ulkede düşününki hamile bir kadın a bile nasıl.8grenc gözlerle bakılıyor
EsraYsf KIZLAR HEPINIZE TESEKKUR EDERIM IYI GELDI SIZDEN BU CUMLELERI DUYMAK GERCEKTEN RAHATLADIM 💕🌸😍🥰
EsraYsf gizeMutlu yaaa hepimizin hayirli doğumlar olsun inşallah cok tesekkur ederim evet kötü gözlü insanlardan korusun Rabbım bizleri 💕🌸🥰😍😇
MinnieMouse EsraYsf amaaan üzülme canım kolay mı içinde insan büyütüyosun sefan olsun boşver. Bizler anayiz kimin ne düşündüğü ne dediği hiç önemli değil. Herkes işine baksın.
EsraYsf MinnieMouse dimi Rabbım vermiş nasip etmiş iste naparsin insanlık ölmüş ne diceklerini ne yapacaklarını sasiriyorlar
fuunda_3 EsraYsf insanları anlamak zor bide kadın halbuki bi kadının bi kadına böyle dememesi lazım kadın kadının yanında olmalı hep arkasında degil. Bosver yaa tabiki siseceksin doğumuna az kalmış. İnsanlar her lafı söyler de söyler amaan takmicaksin..
EsraYsf fuunda_3 bende öyle yapıyorum artık yani inanki bizim ülkemizde kadin kadının düşmanı gerçekten yani sözüm meclisten dışarı çünkü su hayatta en büyük kötülüğü yine binkafin bi kadına yapıyor
fuunda_3 EsraYsf Aynen öyle bu çok yanlış ama her zaman bi kıskançlık yarış içinde olanlar var maalesef Allah akıl fikir versin ne diyelim. Hayırlı doğumlar bu arada kopkolay bir doğumun olsun 😊🌸
AyselDemir EsraYsf Kız takma kafana boş ver oylelerini kafana takarsan stres yaparsın kendine oda bebeğe zarar oda üzülüyor morelini yüksek tut…bende biraz kilo aldım resmen dombilik oldum ammman onundami derdini çekicem bebeyimiz salikli saatle gelsin
EsraYsf AyselDemir çok doğru valla onlar sağlıklı olsunlarda kimin için alıyoruz onlar için katlanıyoruz herseylerine yeterki sağlıkla.gelsinler 🌸🥰
EsraYsf fuunda_3 yaaa insallah hepimizin kopkolaaaayyyyy doğumu olur sağlıkla.kavusalim miniklerimize 🤲🌸🥰
AyselDemir EsraYsf Tabiki güzel motive et kendini sıkıntı yapma gereksiz insanlar için bebeyine adepte ol