Guncem merhaba normalde tip 2 diabetim gebelik öncesi sadece glifor kullanıyordum gebelikte insüline geçtik tokluklarım 140 geçtiği için
Gece uzun etkili insülin yatmadan, gündüzde yemek öncesi insülin kullanıyorum günde 11-12 defa şekerime bakıyorum😢 en azından yüksekse önlem alabilmek için ekmeği sadece kahvaltıda tüketiyorum bakliyat ,pirinç,bulgur,makarna,pizza,pide vs hiç yemiyorum hatta mercimek çorbası içersem bile yükseldiği için bir kasadenn az içip daha çok sebze ve protein odaklı besleniyorum meyveyi ara öğünde bir kere yiyorum onuda sütle veya yoğurtla tüketiyorum (ve şekeri az meyveleri terch ediyorum elma armut ayva yada en küçük boy yerli muz portakal mandalina ananas karpuz vs yemedim gebeliğim başından beri) paketli ürn asla yemiyorum tatlı vs hiç yemedim evede yapmıyorum tüketirim diyerek .3 öğün besleniyorum açıkmıyorum çok fazla sabah 9,5 gibi yumurtalı klasik bir kahvaltı yapıyorum(tatlı hiçbir ürün yemiyorum) saat 2 gibi 3 gibi yoğurt meyve granola vs yiyorum yanında filtre kahve içiyorum akşam 7 gibide et balık tavuk yada sebze salata yoğurt şeklinde şeyler yiyip yatmadan yarım yağlı bir bardak süt içiyorum . açlıklarım 100-tokluklarım 130 bandında devam ediyor hergün 5 km yürüyorum ,haftada 2 gün reformer pilates yapıyorum yürümek ve spor şekerimi dengeliyor 10 km falan yürüdüğüm günler oluyor o günler böyle hafif kaçamaklar yapıyorum( bir iki kaşık sütlü tatlı gibi😅)onun dışında çok iradeliyim kaçamak yapmıyorum ve çok sık ölçüm yapıp görmeye çalışıyorum