Mavisinannesi2 Doğuma yakın ev temizliğinizi kendiniz mi yaptınız ben yapıyorum ama sürekli aklım bişey olurmu düşüncesinde sizde yardım eden oldumu tek mi yaptınız?
La_le Mavisinannesi2 şuan 29 haftadayim perde cam hariç tüm temizliğimi yapıyorum doğuma yakında dip köşe temizliğine gorumcemi cagircam
Ozgrwili Mavisinannesi2 valla cok sukur butun herseyi bitirdim bugun. 36 . Haftadayim 1 haftadir cam perde tul mutfak odalwr falan dolaplwr hepsi bitti biraz zorlandim ama korka korka yapttm kendimide cok zorlamadan. Cok sevincliyim mental olarak bana asiri iyi geldi ama hala bir hastane cantasi hazirlayamadm usengeclik 🤷♀️
Semra12344 Mavisinannesi2 annem kayınvalidem ve ablam yaptı cnm bende arada gezindim zaten cam silip perde takamam belim çok fena ağrıyor diğerleri gene yapılabilir
Mavisinannesi2 bebek- cam değil ama mutfağın içini dışını dolapları parkeleri bile elimle sildim heryeri günlük temizlik yaptım ama mutfağı detaylı yaptım diğer odalarıda yarın düşünüyorumda bir yandanda korkmuyoda değilim😣
Mavisinannesi2 La_le görümceniz yardımcı olursa kafanızda rahat olur bence kesinlikle çağırmalısınız🤩
Mavisinannesi2 Ozgrwili ayy evet insanın temizliği yaptıkça yapası geliyor bide bahar havası var bizim burda ben bu havalarda tam temizlik düşkünü oluyorum 🤩
Mavisinannesi2 Semra12344 oh oh rahatsınız maşallah canım ablam hamile annem yorulunca rahatsızlanıyor kayınvalidem çalışıyor işler bana kaldı🤦🏼♀️
Semayavuz_69 Mavisinannesi2 ben 21 +6 yım ikizlere hamileyim bağ evimiz var orayı boya badana halı yatak ne varsa bitirdim diğer evide aynı şekilde boya badana yatak derken oda bitti ama bende bittim inşallah bişey olmaz diyelim bari biraz belim falan ağrıyor eşim yardım etti bu arada yoksa napardim bilemiyorum
Mavisinannesi2 Semayavuz_69 haftanız erken kendinizi pek yormayın ilerleyen zamanlarda yapın detaylıyı yardımcınız yoksa doğuma çokçok az kala yapın bence☺️
Mercimek2 Mavisinannesi2 39 haftadayım herşeyimi kendim yaptım belki doğururum dedim ama doguramadim😁
Mavisinannesi2 Mercimek2 sizde bendnsiniiiz ben doğurmak için değilde 36. Haftamdayım yapmak zorunda olduğum için yapıyorum bu arada 2cm açığım var🤩🤩
Semayavuz_69 Mavisinannesi2 evet ama boya yi yapmak istedim ileride zor olur diye doğuma yakın üstünde yine edilecek aynen dediğiniz gibi ikizya bide ne zaman gelecekleride belli olmuyor
Mavisinannesi2 Semra12344 yardımcı olmayınca ister istemez biraz zorluyoruz kuzum uyarıların için teşekkürler🙏☺️
AysunUgur Mavisinannesi2 herşeyi tek başıma yaptım,38+6 olduk bugün bitirdim temizliği 🎉 bi kaç defa doğurucam sandım, sanırım sınırlarımı zorladım 😅
AysunUgur Mavisinannesi2 valla bugün doğurmazsam daha da doğurmam dedim 😂 hareketsiz kalmaktansa her iş iyidir 💪🏼
drytcvkarsln Mavisinannesi2 annemlerle yaptık eşim perde taktı … ilk dogumumda kadın gelmısti hiç begenmemıstım bu sefer almadık
Mia23 Mavisinannesi2 ben kadın tuttum çok gelen giden olucak diye doğumdan 3 gün önce temizlik yapılacak 😇