12siradanbiri ben çizdirdim 2 sene önce
Miyoptum numaralarım aşırı yüksekti,4-75 ve 5,25 falan.
21 yaşımda bir deli cesaretiyle babama ben bu ameliyatı olmak istiyorum dedim.Tamam dedi hemen takipli olduğum doktora gittik testler yapıldı ameliyata uygun çıktım.1 hafta sonrasına gün verildi.Ameliyat gününe geçiyorum hemen ufak bi sakinleştirici hap verdiler.Canlı bi şekilde sedyeye uzanıyorsun gözünün önüne bir makine geliyo 8 dk bir göz 8 dk diğer göz işlemler yapılıyo ama sen canlısın (hissetmiyorsun) bitti kalkabilirsin diyorlar.Hemen taburcu oldum eve geldim gözlerim dehşet yanıyordu ya dddim nerden oldum bu nasıl bi acı allahım.Sonra uyumuşum 4 saat kadar bi kalktım anam her yer ne kadar net.Anamdan yeni doğmuş gibi oldum.İyiki de olmuşum.İlerleyen yaşlarda bozulma olacak diyolar ama sağlıklı gözü olan bir insanın da bozulması olacak.Ve doktorum bana gözlük kullanmanı gerektirmeyecek kadar bi artış olabilir dedi.Şükür suana kadar bisey olmadı %100 görüşüm var.Tek sıkıntı araba kullanıyorsanız eğer ilk 1 sene farlar konusunda sıkıntı çekersiniz.Onun dışında göz ameliyatı olmak harika bisey