Mom10_ [silindi] Allah yardımcınız olsun 🙏benim daha belli değil bakalım hepimizin hakkında hayırlısı sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah 🌸🙏🙏
[silindi] Mom10_ bunu demek istiyorum sana 35 tane fotoğraf hakkın var ve bu şekilde albümde içinde fiyata bak 🤣
Mom10_ Turkaninalli vall buradaki yorumlarda fiyatı ve bana söylenen fiyatı karşılaştırınca sanırım ben de sadece öyle yaptırcam ☺️🌸
Mom10_ Gamzealaca ilk hamileliğim özelde yapıcam her hastane farklı onu anladım .. ama devleti hiç bilmiyorum 🌸
Somerkadir4 Mom10_ kuzum ben doğum yaptım hastane paketinin içinde vardi fotoğraf çekimi iyiki de varmış 🥰
Mom10_ Somerkadir4 ya ne güzel ya 🧿 benimkinde yok fotoğrafçı da doğum ücretinden hallice istedi yani ☺️🌸
Ark Mom10_ bana bu tarz şeyler saçma geliyor aileden biride her anı çekebilir zaten masraf bitmiyor birde buna harcamak gereksiz geliyor
Somerkadir4 Mom10_ aynen dışarıdan tutunca çok pahalı oluyor doğumhane de çektiler bide 1 gün sonra odadaa çekim oldu eşim ve oğlum da dahil oldular çekime profesyonel mı hayır ama hiç yoktan iyi olmasaydı çekim ben yaptırmayacaktim mesela anı kaldı bana da
tdincel iremgrgn fiyatı uygunmuş sizin fotoğrafçınızın. Hangi şehirde acaba bende fiyat almak isterim
ikibebekannesi35 Mom10_ Benim allah nasip ederse bayramdan sonrası doğumum fotoğrafçımla anlaştım doğum öncesi,doğum sırası ,doğum sonrası fotoğraf ve full video çekimi çekilen tüm resimler dijital ortamda teslim ve 15 adet bebek anı kartı 2700 tl
Mom10_ ikibebekannesi35 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🌸fiyat olarak hala rekor bende sanırım 🥺