iremgrgn Mom10_ benim aslında hiç niyetim yoktu gereksiz geliyordu eşim ısrar etti, 650 lira verdik doğum anı doğumdan sonraki gün hastane odasında üçümüzü çektiler. Bu sabah dijitallerini gönderdiler bayıldımmmm iyi ki çekimi yaptırmışım. Orta boy bir albüm şeklinde basılacak. Bence pişman olmazsınız eğer bütçeniz varsa hiç düşğnmeyin inanılmaz güzel bir hatıra oldu bizim için
Mom10_ iremgrgn canım hayırlı olsun öncelikle 🧿🙏fiyat çok iyimiş senin bana 1 gün içinde doğum anı oda da çekim albümlü 2000 istedi 🤔🥺
tdincel iremgrgn fiyatı uygunmuş sizin fotoğrafçınızın. Hangi şehirde acaba bende fiyat almak isterim
Ellizzz Ben öncesinde hamile dış çekimi , doğum öncesi ve doğum anı çekimi, sonrasında oda çekimi ve 4-5 günlükken yenidoğan çekimi toplam 3.400 e anlaştım . Albüm de olacak
Mom10_ Ellizzz aynı gün doğum anı oda çekimi albümlü 2000 1 hafta sonra stüdyo yeğ doğanla birlikte 3500 ücret verdi 🤔
Mom10_ Demirssmomm ben önce hastaneye sordum anlaşmamız yok ama ameliyathaneye girmesine izin verdiğimiz aynı zaman da hemşire olan bir fotoğrafçı var başkasıyla anlaşırsanız doğuma almıyoruz dediler .. neyse bende telefon numarasını alıp aradım aynı gün hem doğum anı,hem babayla hemde oda da çekim albümsüz 1500 albümlü 2000 TL istedi .. eğer bir kaç gün sonra da yenidoğan stüdyo çekimi de istersem 3500 dedi .. ayrıca doğum videosuna 1500 alıyormuş 🤔
Demirssmomm Mom10_ Doğum videosuna bir çok fotoğrafçı ayrı alıyor malesef ve ücretler fazla 🤦🏼♀️ Ama hastanenin 1 tane anlaşması olması çok saçma insanı mecbur bırakıyorlar. Ben Bursa medicanada yapıcam doğumumu sadece benim bildiğim 4 anlaşmalı fotoğrafçısı var belki bilmediklerimde vardır 🤷🏼♀️
iremgrgn Mom10_ tşk ederimm🌸 çok pahalıymış geeçekten ben aydındayım burası küçük yer belki ondan uygundu. Burada 2000 liraya hamilelik dış çekimi bebek doğduktan 15 gün sonraki stüdyo çekimleri falan dahil söyledi ben de dış çekimi gereksiz buldugumdan sadece doğum anı istedim.
Mom10_ Demirssmomm dışardan tutunca da doğum anın da içeriye almıyorlar ve mecbur ediyorlar aslında evet çok ikilem de kaldım ya doğum 5 bin lira fotoğraf çekimi 3500 🥺pöfff
Demirssmomm Mom10_ yenidoğan çekimi için belki başka bir yer bulabilirsiniz.. daha uygun fiyatlı biraz araştırmak lazım. Ama doğum için sanırım mecbursunuz. Nerede olacak doğumunuz
Mom10_ Demirssmomm Balıkesir Edremit zaten 1 tane özel hastane var ilçe genelinde de 3 fotoğrafçı ancak var 🤨ben de güzel sanatlar mezunuyum doğururken ben mi çeksem kendimi acaba 😅😂
Mom10_ kuzeymomsss ne tatlı doktormuş ☺️🧿ben doktora sormadım ama hastane resmen beni mecbur bırakıyor ben anlaşırsam doğuma giremezmiş onların önerdiği doğuma girebiliyor 🤨
[silindi] Mom10_ ayy bin TL verdi ne vercek zaten çalıştığım hastanede doğumum olacağı için herkes tanıdık 🤣 ameliyathaneden bi arkadaşıma söylerim çeker karnımdan çıkardıkları gibi 🤣
[silindi] Mom10_ valla öyle 🤣 sonra hastane odasında çekimler zaten onu da bizimilere çektirir sosyopix diye bi uygulama var oraya yükler fotoğrafları istediğin boyutta çıkartırım albüm defteride var orda bana daha uyguna gelir 😅
Mom10_ [silindi] [silindi] sırf o an için istiyorum yaaa yoksa doğum anım çok çirkef fotolar olabilir benim 😂😂
Mom10_ Demirssmomm sanki doktorum da o potansiyel var çünkü kontrollerde ultrason da hep kendi durdurup hadi Çek diyor bana .. yada yanımda kiminle geldiysem ona çektiriyor pozisyon uygun olunca 🤔
[silindi] Mom10_ ben normal doğuma uygun değilim rahimde kist patladı benim ameliyat olduğum için mecburi sezeryan 🤣
Mom10_ [silindi] Allah yardımcınız olsun 🙏benim daha belli değil bakalım hepimizin hakkında hayırlısı sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah 🌸🙏🙏
Turkaninalli Mom10_ Doğum anında ya da oda da çekim değil de doğumdan sonra 10 günlükken falan çekim yaptırmayı düşünüyorum bakalım zaman ne gösterecek ☺️
Mom10_ Turkaninalli vall buradaki yorumlarda fiyatı ve bana söylenen fiyatı karşılaştırınca sanırım ben de sadece öyle yaptırcam ☺️🌸