Nur234 Kızlar ayağa kalkar kalkmaz sertleşiyor bükün için 3 kere acilden nst ye girdim ama sancı da çıkmıyor çok şükür ağrımda yok . Siz böyle bir durumla karşılaştığınızda neler yapıyorsunuz ? Bana da söyler misiniz
Mavistez Nur234 bende aynıyım 36+2 yım sürekli kasik ve bel ağrım var karnım Kasılıyor ayakta kaldığım zaman oluyo genelde yatarken biseyim yok 😁
Meri3220 Nur234 benimde 1 haftadır oluyor tek bir yerde bebek toplanıyor sanki orası taş gibi oluyor ve batıyor ayaktayken böyle niyeyse cuma Dr gidicem Bi soracağım bende
Nur234 Meri3220 aynen öyle ben sordum sancı dedi ama sancıda çıkmıyor bebek doğuma hazırlıyormuş kendisini 😕
Mavistez Nur234 son günler artık normal böyle olması benim dün kontrolum vardı doktora anlattım artık doğum ayına girdin heran doğabilir normal bunlar dedi
Meri3220 Nur234 valla benim bebek pozisyon almadı daha nasıl hazırlık bu anlamadım 😅 Rabbim sağsalim doğumlar nasip etsin inşallah hepimize
Paramedikannee Meri3220 benimkide çok geç pozisyon aldı makat gelişiydi 36 +0 şuanda sürekli secde pozisyonu yap canım alanı daralmadan dönsün
Meri3220 Paramedikannee bir deneyeyim inşallah işe yarar. Birde şey soracağım benim bebiş zaten çok sakindü son 2 3 gündür daha da sakin takip ediyorum hareket ediyor ama varlığı yokluğu bir normal mi acaba bugün hele iyice sakin
Nur234 Meri3220 benimde aynı sanki içimde kayıyor gibi Oda göbek hareketlerinden anlıyorum. Ovalıyorumm göbek haretketi olunca a Tamm diyorum hareket oldu
Meri3220 Nur234 aynen aynen göbek hareketi oluyor sadece bende öyle görüp rahatlıyorum demek ki normal zaman azaldıkça hareket de kısıtlanıyor
Birfasulyeannesi Nur234 Benim 30.haftada başladı bu sertleşme doktor erken dogurabilirsin bol bol dinlen dedi ama dinlenemedim. Şu an 36 haftaligim bı sıkıntı olmaz inşallah
Nur234 Birfasulyeannesi inşallah 38 e kadar gitse tammdır 🤲🏻🧿 Ya sertleşmesine okeyim de bebek hareketlerini Hissetmekte zorlanıyorum sizde de oluyor mu
Birfasulyeannesi Nur234 Valla dün akşamdan bugün öğleye kadar hissedemedim korktum ben hissetmede bı sıkıntı yaşamadım .bu arada sertlestigi zamandan mi bahsediyorsun hareketini hissetmiyorum diye