Mdilekk Bora5832 uygun almışın sen ben 250 liraya aldım Bi araştırma yaptım set fiyatları o ciara geliyor ben tek yatağa o fiyatı vermişim
Mdilekk Hickimsee mesaj attımda cevap vermedi daha ya inşallah iade kabul eder hediye geldi falan dedim
afrAybars Mdilekk bana göre çok kullanışlıydı canım ✨ anne yanı beşiğinin içi derindi onun içinde kullandım çok işime yaradı yine aynı şekil kullancam Allah izin verirse
Mdilekk Semayls çok iyi ya bende poşet örtüsü ve anne yanini işte 350 aldım pişman oldum çok pahalı geldi sonradan 😅🤦♀️
afrAybars Mdilekk ben alalı çok oldu canım 2 sene önce 50 TL’ye almıştım ama şu an internette 100-150ye de çok güzel modeller var
Erayhilal Mdilekk onun yerine reflu yatagi oneriyolar saglik acisindanda 👍 bende babynest heveslisiydim ama almadim reflu yatagi aldim dolaptan ikinci el
Mavisperi Mdilekk bimde kinin kumaşı bildiğiniz naylon ya iyikide almamışsınız yeni dogan bebege uygun değil ben baktım geri vazgcetim çok kalitesiz di gerçekten kaliteli bir yerden diktirdim 200 tlye
as2121 Mdilekk e bebekten bakarsın sevibebe anne yanı reflü yatağı şeklinde geçiyor. Ben ikinci elini almayı tercih ettim o kadar para veremezdim. 120tlye falan aldım.
sherlock Mdilekk başta ben de almamıştım canım ama seyahat etme durumlarımız çıkınca aldım. Çok rahat. Reflü özellikli olanları tercih edebilirsin. Ama evde olacaksan hep çok gerekli değil bana göre.
eslemesila Tugceelanaz ama bimdekiler ufak oluyor ben özel yaptırdım biraz büyük 2 yaşına kadar kullanabilir ben yazın yere koymamak adına almıştım