[bilinmeyen] 22 yaşındayım 37 haftalık olacağım inşallah yarın
KAÇ HAFTALIĞIZ YAŞLAR KAÇ ANNELER 😍😍
[bilinmeyen] 1 bucuk senelik evliyim 23 yaşındayım ilk bebeğim 15+5 haftaligim oğlumu bekliyorum💙😊 aslen Igdirliyim ama istanbul da yaşıyorum yarışmaci arkadaşlara basarilar dilerim 😂😂
[bilinmeyen] 22 yasindayim 6+4 um ikinci hamileliğim memleketim Gaziantep Samsunda yaşıyorum 🙋♀️
18 yaşındayım 38 haftalık☺️
35 yaşındayım Gaziantep-de yaşıyorum 2 bebeğim olacak hayırlısıyla 7.1deyiz oğlum Doğum günü benimle aynı bu bebeğimde babasıyla aynı olacak inşallah
23 🤗ilk bebisim 10 haftaaa 😍
21 yaşındayım ankaralıyım 33 haftalık hamişim taliplerimi bekliyorum 😂😂😂
24 yaşındayım 11+6 günlük hamileyim ve ilk bebeğim olucak Bnde afyonluyum 😘♥️
Gaziantep 25 yaşındayım 😇 38 haftalığım
- Düzenlendi
27 yaşındayım 10+3 olduk.ilk hamileliğim😊
28 yaşındayım üçüncü gebeliğim 25+3 günlük olduk aslen aksaraylıyım ama fransa da yaşıyorum
[bilinmeyen] Memleketim Gaziantep. İstanbul'da yaşıyorum 21 yaşındayım ilk hamileliğim. Bizde 7+3 olduk 🤗🤩
[bilinmeyen] 20 yaşındayım 20+2 deyim şükür 😍🤗
[bilinmeyen] Ben 22 yaşındayım 19+4 haftaligim Istanbulluyum 11 aylik evliyim
24 yaşındayım 7+3 ilk hamileliğim😇
8+1 😊 yaş 22 :)
[bilinmeyen] 18 haftaligim yaş 19 ikizlerime hamileyim❣️
18 yaşındayım 8+2 deyiz bizde nasipse üç hafta sonra kontrolümüz var cinsiyet tahminde bulunur mu acaba acayip merak içindeyim 😊😍
- Düzenlendi
[bilinmeyen] 25 yaşındayım 39+6 ilk hamileliğim ama her gören 17,18 diyor hatta yolda 2 gün önce benım yaşlarımda olan iki kız bana acıdı resmen , suratıma bakarak ay yazık ya küçücük çocuk dediler 😂😂😂😂
Yesimmm93 93 lüyüm aynen ben de küçük gösteriyorum 🤣 26 haftalık hamileyim ilk gebeliğim, dün doğum günümdü eşim 26 da oldun diye dalga geçiyor hayır olmadım henüz, 25 i doldurdum ayrıca ben 18 im hâlâ saçımı siyaha boyayıp okula gitsem kimse yadırgamaz diyorum tamam oldu ben sana en iyisi liseli eteği alayım diyor 😂 😂 😂